18-12-16

De Warmste week van StuBru in 2016 is vertrokken !(Update)

De Warmste week van StuBru in 2016 is vertrokken ! (Update)

 

Tot kerstavond kamperen Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems samen een week lang in de kou in het kader van VRT’s Music for Life.

 

Stu Bru warmste-week-music-for-life.jpg

 

Samen met alle Vlamingen maken ze van de week voor kerst opnieuw de Warmste week van het jaar. Alle radio- en tv-zenders van de VRT doen mee dit jaar mee aan de Warmste week van StuBru. De Warmste Week van Music For Life is 24 uur per dag live te volgen op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en via de televisie op Eén, Eén+ en Canvas.Natuurlijk ook via FM,DAB,DVB-T...keuze genoeg dus.

 

vlammetje6.gif

 

Linde, Eva en Bram maken een week lang live radio vanop het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Samen met de Vlamingen en meer dan duizend goede doelen maken ze er de Warmste Week van het jaar van. Ze draaien verzoekplaten en ontvangen er honderden Vlamingen die een actie organiseerden.

 

StuBru warmste week 2016.jpg

 

De iconische VRT-toren in Schaarbeek verandert een week lang in een toorts die brandt voor alle goede doelen van Music for life. Op 18 december zal Stijn Van de Voorde officieel de vlam van de Warmste week aansteken. Stijn leeft die week op de VRT-toren en waakt over de vlam. Per uur dat hij op de toren blijft, gaat er 100 euro naar alle goede doelen van Music for life.

 

StuBru 1.jpg

 

Op de slotdag van Music for life, op zaterdag 24 december, is er de Warmste radio, een gezamenlijk radioprogramma dat tegelijk uitgezonden wordt op Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel en gepresenteerd wordt door radiostemmen van de vier VRT-radiozenders.

 

Dennis van den Buijs (Radio 1), Britt Van Marsenille (Radio 2) en Tom De Cock (MNM) doorkruisen ook een week lang het land en brengen voor hun radionet verslag uit van de vele warme acties in Vlaanderen.

 

Een overzicht van alle uitzendingen van Music for Life vind je hier. Studio Brussel is ook te beluisteren... via Internet.

 

Klik HIER voor de directe beelden en proef meteen de sfeer !

 

Mediamagazine.nl

 

386.jpg

Linde, Bram en Eva trappen elfde editie Music For Life af (foto VRT)

 

Stijn Van de Voorde heeft de vlam van De Warmste Week van Music For Life op de VRT-toren vanmorgenontstoken. Daarmee luidde hij de start van de elfde editie van de inzamelingsactie in. Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems hebben de marathonuitzending geopend met het verzoeknummer "Can't stop the feeling" van Justin Timberlake.

 

De Warmste Week van Music For Life is van start gegaan op domein De Schorre in Boom. Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems draaiden "Can't stop the feeling" van Justin Timerlake nadat Stijn Van de Voorde de vlam van De Warmste Week ontstak op de VRT-toren. "The roof is on fire", aldus Van de Voorde.

 

Een twintigtal Chirojongens en -meisjes van Vleteren in West-Vlaanderen is in de vroege uurtjes al naar Boom gereisd om de start van het event bij te wonen.

 

Even voor 9 uur schonk de jarige Merel haar verjaardagscenten aan een ziekenhuis in Burkina Faso. Dat leverde de 10-jarige tien kussen op: drie van Linde Merckpoel, drie van Eva De Roo en vier van Bram Willems. "Er zijn niet veel meisjes die vier kussen van Bram krijgen", zei Merckpoel.

 

Zes dagen muziek vanuit Boom

 

De eerste dag van De Warmste Week van Music For Life is rustig op gang gekomen, met enkele tientallen bezoekers in Boom. De komende dagen worden duizenden mensen verwacht op provinciedomein De Schorre.

 

De Redactie

 

Op 24 december zenden ook Radio 1, Radio 2 en MNM de actie gelijktijdig uit als apotheose. Elke zender stuurt ook een presentator op pad om verslag uit te brengen van verschillende acties.

 

En zo was het vorig jaar...op 24 december....

 

 Klembord01.jpg

Update 

 

De eerste warmathon van Music For Life heeft 38.700 euro in het laatje gebracht, een eerste hoogtepunt van de Warmste Week die vanmorgen van start is gegaan. Stijn Van de Voorde stak de vlam op de VRT-toren aan en Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems zijn begonnen aan een marathonuitzending van een week.

 

Music For Life 2016 VRT toren in vuur en vlam.jpg

 

Meer dan 3.800 lopers kwamen naar Brussel om deel te nemen aan de wamathon aan de voet van het Atomium. Ze steunden zo meer dan duizend goede doelen. Ook koning Filip en drie van zijn kinderen kwamen meelopen. Het ging om de eerste warmathon in een reeks van zes. Morgen wordt er in Hasselt gelopen.

 

warmste week Koning Filip 2016.jpg

vlammetje StuBru De warmste week.gif

tijdsbalkje rood

10:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.