04-12-16

Astra 1:Sky Sport News HD definitief FTA

Astra 1:Sky Sport News HD definitief FTA

Met een groot feest in Unterföhring nabij München, waar Sky Deutschland haar hoofdkwartier heeft, heeft Sky Deutschland het Free To Air gaan van Sky Sport News gevierd. De zender is via de satelliet sedert donderdag 1 december gratis en ongecodeerd in HD-kwaliteit te zien.
 

sky-sport-news-hd-logo.jpg

 
Sky Sport News, niet te verwarren met de Britse variant Sky Sports, is de Duitse sportnieuwszender van Sky Deutschland en werd vijf jaar geleden opgericht. Tot nu toe zat de zender altijd in het abonnee-aanbod, maar Sky heeft besloten hier een Free To Air kanaal van te maken.
 
De voornaamste gedachte daarachter is het merk Sky bij meer kijkers bekend te maken en meer abonnees te winnen voor het betaalpakket Sky Sports en andere Sky-kanalen. Toch is het ongecodeerd uitzenden zeker geen tijdelijke zaak. Sky Sport News zendt de komende dagen veel interviews uit met bekende Duitse sporters en brengt bovendien live lotingen voor de UEFA Champions en Europa league op 12 december.
 
De HD versie van Sky Sport News kan u bekijken via de Astra 1 (19,2° Oost) op de frequentie 12.304 Ghz.(H).met SYM: 27500 (dvbs 2).
 
Maar...wie alleen in de SD norm satelliet-tv kan ontvangen moet even zijn satelliet tuner afstellen op de frequentie 10.921 Ghz.(H). met Sym: 22000
 
Wie geen satellietschotel/ontvanger in zijn bezit heeft kan ook HIER kijken via livestream.
 
TotaalTV (Jan-Hein Visser)
 
tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.