08-01-17

Radio Mi Amigo International via eigen kortegolf zender!!!

Radio Mi Amigo International via eigen kortegolf zender!!!

 

Radio Mi Amigo International nam sedert  zondag 30 oktober 2016 een eigen zender in gebruik op de korte golf. De radiozender is sedertdien elke dag tussen 9.00 – 18.00 uur te horen via de 6085 kHz op de korte golf.

 

Cvs-jl8WgAATrEP.jpg

 

Er wordt voorlopig alleen overdag uitgezonden via deze frequentie in verband de ontvangstcondities. “De antennes -in Duitsland- zijn gericht op West Europa, maar ook ver daarbuiten is het signaal vaak prima te ontvangen.”, aldus de radiozender in een persbericht.

 

Radio Mi Amigo International was al een tijdje te horen via diverse frequenties op de korte golf maar niet gedurende de hele dag. De eigen zender maakt het nu mogelijk dat voortaan in het weekend -zowel op zaterdag als op zondag- gedurende de gehele dag gepresenteerde programma’s worden uitgezonden.

 

Iedere werkdag is er bovendien om 14:00 uur het gepresenteerde programma ‘Hello Europe!’, dat om 19 uur wordt herhaald op 3985 kHz (75m band). Op zondagmiddag worden de uren van 12:00 tot 16:00 uur ook gerelayeerd via een extra zender op 7310 kHz (41m band).

 

6085-banner.png

 

 Radio Mi Amigo International is ook te beluisteren via Internet. Meer informatie via de website van de radiozender.

Via Twitter

 

bannerhomepage.png

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.