24-11-16

Nederland:Radio Maria terug op zoek naar (veel) geld

Nederland:Radio Maria terug op zoek naar (veel) geld

 

Radio Maria is wederom op zoek naar veel geld. Het katholieke radiostation wil aan het einde van het jaar weer een nieuwe inzamelingsactie houden. Radio Maria houdt daarom een Kerstmarathon op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

 

logo radio maria.jpg

 

Naast de inzamelingsactie in december is Maria ook op zoek naar 'vaste donateurs' die maandelijks geld doneren.

 

Dit jaar houdt Radio Maria Nederland haar jaarlijkse kerstmarathon direct na het Sinterklaasfeest. Tijdens deze dagen worden alle luisteraars opgeroepen om aan het einde van het jaar nog een keer een extra gift over te maken.

 

"De eerste negen maanden is er gemiddeld ruim € 45.000 aan donaties ontvangen. Bijna de € 50.000 die Radio Maria per maand nodig heeft om alle kosten te dekken", aldus Pater Elias, programmadirecteur van Radio Maria.

 

"Maar we zijn er dus nog niet. De afgelopen jaren hebben we gezien dat God dit project zegent en voorziet in wat er nodig is. Ik vertrouw erop dat iedereen die naar Radio Maria luistert en het een warm hart toedraagt zijn of haar steentje bijdraagt. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat Radio Maria Nederland kan blijven uitzenden."

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.