14-11-16

Stuur eens een brief naar de Sint !

Stuur eens een brief naar de Sint !

 

Kinderen die Sinterklaas per brief willen laten weten hoe braaf ze zijn geweest, kunnen dat net als de voorbije jaren doen via de post. De brief moet niet gefrankeerd zijn.

 

Sint Ron Van Dijck Radio PROS.jpg

                                                                        Foto:radiopros.be

 

Het adres van de Sint is: Sinterklaas, Spanjestraat 1, 0612 Hemel.

 

Bpost heeft opnieuw een Sint-secretariaat geopend, dat alle brieven en tekeningen voor de Sint verzamelt en verwerkt. Elk kind dat een briefje schrijft, krijgt een brief en een cadeautje terug.

 

Ook scholen kunnen samen met hun leerlingen een brief naar de Sint schrijven. Belangrijk is dat de naam van het kind of de juf/meester, samen met het adres op de achterkant van de omslag vermeld staat. "De Sint en bpost vragen om mooi en vooral leesbaar te schrijven. En braaf te zijn! "

 

yv.jpg

                                   Foto:https://www.kaartje2go.nl

 

De Redactie

 

SinterklaasRadio

thumb.png

 

Sinds vrijdag is SinterklaasRadio gestart met haar uitzendingen via Internet. Op SinterklaasRadio hoort de luisteraar 24 uur per dag de grootste Sinterklaashits. Daarnaast is er elk uur het SinterklaasRadio Nieuws te horen met het laatste nieuws over Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Elke woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur is de ‘Club van Sinterklaas’ te horen en op zaterdagmiddag is vanaf 15:00 uur de Sint Top 20 te horen. De Sint Top 20 wordt samengesteld op basis van de verzoekjes die binnenkomen bij SinterklaasRadio. SinterklaasRadio is wereldwijd te beluisteren via Internet.

 

SinterklaasFM

naamloos.png

 

Ook de radiozender SinterklaasFM is weer gestart met haar uitzendingen. Naast de radiozender SinterklaasFM biedt de website van de radiozender een ‘verhalen verteller’, een gedichtenmaker, diverse spelletjes, een knutselhoek en diverse recepten. SinterklaasFM is te ontvangen via Internet.

 

Mediamagazine.nl

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.