11-11-16

Sint-Maarten komt vandaag op bezoek bij radio P.R.O.S.

Sint-Maarten komt vandaag op bezoek bij radio P.R.O.S.

 

Jawel,jawel...u leest het goed.Sint-Maarten-de Goedheilige man-komt vandaag alweer een bezoekje brengen aan Radio P.R.O.S.

 

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014.jpg

 

De Sint komt deze namiddag met de wagen aan in de Leistraat 5 te 9450 Heldergem (daar waar de studio's gevestigd zijn) en dat rond 16 uur .Hij wordt eerst plechtig afgehaald samen met zijn Piet en al zijn Hulp-Pieten aan de Dender in Aalst want hij komt aan met zijn oldie- stoomboot rechtstreeks vanuit Spanje, waaraan op de grote uitlaatpijp van zijn stoommotor-aangedreven met steenkolen- een heuse roetfilter is bevestigd!

 

Alle kinderen en hun begeleiders zijn van harte welkom en voor de jongsten heeft de Sint het welbekende cadeautje mee.Naar we vernemen worden de kinderen ook getrakteerd op pannenkoeken én worden ze gesminkt.In afwachting van de komst van de 'Hoogheilige' kunnen de kinderen ook plaatjes kleuren.Uiteraard mogen de kinderen ook van huis uit hun kunstwerken meebrengen en tentoon stellen.

 

En voor de begeleiders zal ook goed gezorgd worden vernemen we bij het ter perse gaan.

 

Wie er niet kan bij zijn kan wél luisteren (en zelfs kijken) naar de radio via video-en livestream want St.Maarten zal je ook live op antenne kunnen zien en horen in zijn (inmiddels) bekende (heilige) stijl deze namiddag tussen 16 en 18 uur via de website.

 

Tim Schippers en Anja zorgen voor een aangepast Sint Maartens programma vanuit studio1 en DJ Stef zorgt voor mobiele interventies in het Praathuis én in de aanpalende (verwarmde) tent.

 

Sint Maarten bij radio PROS.jpg

 

Afspraak met St.Maarten vandaag- vrijdagnamiddag 11 november 2016 - bij P.R.O.S..Iedereen is van harte welkom in het 'Praathuis' in de Leistraat 5 te 9450 Heldergem! De kinderen moeten wél vergezeld zijn door een volwassene.De Sint is er tussen 16 en 18 uur.

 

Sint Maarten bij radio PROS 2.jpg

 

Inschrijven voor de kinderen (tot 12 j.) was wél nodig op voorhand en dit om praktische reden.Dat kon ook via het secretariaat of via radiopros@skynet.be.

 

Bent u niet ingeschreven?Ga toch gerust eens langs...de Sint heeft blijkbaar toch wat reservepakjes voorzien vernemen we nog via het persagendschap!

 

Dansende PROSSERS.gif

 

Tijdsbalkje rood.gif

09:35 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.