30-11-16

De Radio PROS -Kerstshow (2016) komt in het vizier...

De Radio PROS -Kerstshow (2016) komt in het vizier...

 

Zondag 18 december 2016 is het alweer zo ver.Dan gaat traditiegetrouw alweer de mooie jaarlijkse Kerstshow door van lokale radio P.R.O.S. (Heldergem 105.8FM en wereldwijd via live-én videostream) en wie er de voorbije jaren bij was weet dat dit een absolute publiekstrekker is dat zeker niet te missen valt.Trouwens de Kerstman zal er ook bij zijn, hoe kan het ook anders!

 

Pros kerstshow 1.jpg

 

Alles gaat door in de goed verwarmde en versierde zaal JC De Kouter aan de Middelkouter in Haaltert.Parking kan geen probleem zijn aldaar.

 

Er zijn optredens van o.a.Frank Galan,Salim Seghers,Marc Thomson,Luc Jones,Nico.....

 

Radio Pros Kerstshow 2016.jpg

Klik op de affiche om te vergroten

 

Ook de prijs houden ze meer dan democratisch want voor 10 € krijg je een 5 uren durende wervelende show.De plaatsen zijn beperkt omdat ze iedereen graag een confortabele zitplaats aanbieden.De deuren gaan open op 13 uur en de show gaat van start om precies 14 uur.Drankjes en versnaperingen zijn ook voorzien natuurlijk, ook al aan zeer democratische prijzen.

 

En niet onbelangrijk...met het nummer op uw inkomkaart maakt je kans op een flatscreenTV (maar je moet wél aanwezig zijn natuurlijk op de kerstshow).

 

Pros kerstshow 2.jpg

 

Kaarten zijn te verkrijgen bij Texaco Aalst (Aalst) en Dsdruk (Haaltert) en natuurlijk bij alle PROS-medewerkers.Ook in het Praathuis (in de Leistraat natuurlijk) elke zondagnamiddag tussen 14 en 19 uur.Eventuele extra info kan je verkrijgen via radiopros@skynet.be.

 

Radio-Pros-kertshow.jpg

 

Wat je vandaag nog doet vergeet je morgen dus niet...wees zeker dat je er bij bent en bestel/koop nu reeds uw kaart(en) want de plaatsen zijn strikt beperkt !

 

Pros sticker WIT.jpg

Dansende PROSSERS.gif

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.