23-10-16

Sint-Maarten komt alweer op bezoek bij radio P.R.O.S.

Sint-Maarten komt alweer op bezoek bij radio P.R.O.S.

 

Jawel,jawel...u leest het goed.Sint-Maarten-de Goedheilige man-komt dit jaar alweer een bezoekje brengen aan Radio P.R.O.S.

 

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014.jpg

 

De Sint komt met de wagen aan in de Leistraat 5 te 9450 Heldergem (daar waar onze studio's gevestigd zijn) en dat op vrijdag 11 november (rond 16 uur) .Hij wordt eerst plechtig afgehaald samen met zijn Piet en al zijn Hulp-Pieten aan de Dender in Aalst want hij komt alweer met zijn oldie- stoomboot rechtstreeks vanuit Spanje, waaraan op de grote uitlaatpijp een heuse roetfilter is bevestigd!

 

Alle kinderen en hun begeleiders zijn van harte welkom en voor de jongsten heeft de Sint het welbekende cadeautje mee.Wie er niet kan bij zijn kan wél luisteren (en zelfs kijken) naar de radio (of via livestream) want St.Maarten zal je ook live op antenne zien in zijn (inmiddels) bekende stijl die vrijdagnamiddag vanaf (rond) 16 uur via de website.Met die files tegenwoordig weet je maar nooit.

 

Sint Maarten bij radio PROS.jpg

 

Afspraak met St.Maarten op vrijdagnamiddag 11 november 2016 bij P.R.O.S., noteer het alvast in de agenda.Iedereen is van harte welkom in het 'Praathuis' ! De kinderen moeten wél vergezeld zijn door een volwassene.

 

Sint Maarten bij radio PROS 2.jpg

 

Inschrijven voor de kinderen (tot 12 j.) is wél nodig,dit om praktische reden.De formuliertjes zijn verkrijgbaar in het PROS 'Praathuis' (ook tijdens de live programma's).Inschrijving kan tot/met 8 november.Dat kan ook via het secretariaat of via radiopros@skynet.be.

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.