03-10-16

Nostalgie Vlaanderen vanaf vandaag met nieuwe programmering !

Nostalgie Vlaanderen vanaf vandaag met nieuwe programmering !

 

De commerciële radiozender Nostalgie trapt vanaf vandaag met een nieuwe programmering. Opvallend is dat er na een jaar alweer een nieuwe ochtendshow komt. Deze show zal ook op televisie te volgen zijn en wel via de commerciële zender Zes.

 

nostalgie logo.jpg

 

Stefan Ackermans (foto Nostalgie) mag voortaan zijn wekker zetten, want samen met Sofie Verschueren presenteert hij vanaf vandaag-maandag 3 oktober- tussen 6 en 9 uur “De Goeie Morgen.” Dit programma is ook vanaf vrijdag 7 oktober niet alleen te beluisteren, maar ook te bekijken en wel via de nieuwe commerciële tv-zender Zes.Zo kan er ook live meegekeken worden in de radiostudio.

 

1885003644.jpg

 

De Goeie Morgen vervangt al na een jaar “The Breakfast Club”, dat afwisselend werd gepresenteerd door Dave Peters en Ilse Liebens. Peters is niet meer in het nieuwe schema van Nostalgie opgenomen, terwijl Liebens het blok tussen 9 en 12 uur voor haar rekening neemt. In “Ilse@Nostalgie” begeleidt zij de luisteraars tijdens het begin van hun werkdag met de grootste hits van de jaren ’80 en ’90.

Dominique Crommen verhuist van de late ochtend naar de lunch. Tussen 12 en 14 uur draait hij op verzoek in “Draai maar, Domi.” Astrid Philips blijft tussen 14 en 16 uur te horen, alleen heet haar programma nu “Astrid@nostalgie.”

 

file_154650.jpg

 

Johan Henneman blijft de luisteraars van Nostalgie naar huis begeleiden. Wel krijgt hij er een half uur bij. De “Nostalgie Roadshow” is daarom vanaf maandag tussen 16 en 18.30 uur te beluisteren. Daarna is het weer tijd voor een flink aantal 80’s hits. Tot 20 uur presenteert Yves de Wolf “Typisch 80’s.” Op vrijdagavond trapt Ben Liebrand het weekend af met Dance Classics In The Mix.

 

“In ons opgefriste programmaschema krijgen smile, goesting en classics de hoofdrol,” zegt programmamanager Johan Notenbaert, “Onze vertrouwde stemmen staan te popelen om de luisteraars de fijnste jaren uit hun leven te laten herbeleven met niks dan classics.”

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.