19-09-16

Radio Channel 292 News

Radio Channel 292 News

images.jpg

 

Zoals jullie misschien al hebben geconstateerd, komt ons signaal op 6070 kHz met de nieuwe eindtrap en de OPTIMOD-geluidsbewerker nog sterker en met een voller geluid door. Ook zijn er enkele nieuwe stations via onze zender te horen:  
 
 
Radio Star (Italië), Radio West (Italië), Das Medienmagazin (Duitsland), HIT AM Duitsland), Everythingradio (Nederland), Free Radio Service (Nederland), Radio Pushka / Радио Пушка (Rusland), Atlantic 2000 (Frankrijk), Shortwavecommunity (Duitsland),en ook weer terug Radio Waves International (Frankrijk).
We wensen je veel plezier met het luisteren en het sturen van ontvangstberichten!
 

Channel 292 logo.png

 
 
We willen je ook nog graag attent maken op een première: het bedrijf WiMo, een bekende handelaar in radio-onderdelen en aanverwante zaken, verkoopt een kleine SDR-ontvanger (Software Defined Radio) met erg goede prestaties voor een prijs van onder de 100 euro. Als speciale actie, in samenwerking met Channel 292, kunnen
onze luisteraars dit apparaat voor een nog gunstiger actieprijs kopen wanneer je via de link op hun homepage bestelt of via deze link:
 

naamloos.png

 
 
Je vindt daar bovendien een heleboel informatie over het apparaat, dat uiteraard ook voor de ontvangst van de korte golf zeer geschikt is, met een tablet of Smartphone, zelfs voor onderweg.
 
 
Het zou heel mooi zijn, wanneer je geïnteresseerd bent in dit apparaat, de bestelling wordt geplaatst via onze link. Voor de goede orde: we worden er zelf niet financieel beter van, maar we kunnen WiMo en andere bedrijven laten zien, dat reclame via de korte golf voor een bepaalde groep nog altijd resultaat heeft, en eventueel zou dat kunnen zorgen voor meer boekingen van reclamespots. 
 
 
N.B. De actie loopt slechts een paar dagen, maar in ieder geval  al bedankt voor jullie ondersteuning.
 
 
En dan nog een klein onderzoekje: we denken erover na om eventueel ook nog een frequentie in de 31- en 19-meter-band aan te vragen. Wie heeft daarvoor belangstelling?
 

DX Patrol-2.jpg

Klik voor groter formaat op de afbeelding

 

 
Radio Channel 292 Vertaling Geert Wilkens 
 
 
tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.