06-10-16

Nieuwe TV zender Zes start vandaag-donderdag 6 oktober

Nieuwe TV zender Zes start vandaag-donderdag 6 oktober

 

De nieuwe film- en seriezender Zes gaat vandaag-6 oktober-van start. Dat liet SBS België weten in een persbericht enige weken geleden. De zender belooft "het allerstrafste uit de States voor het hele gezin", met onder meer de series "Zoo" en "Supergirl".

 

6.jpg

 

Zo'n drie maanden geleden raakte al bekend dat SBS België werkte aan een derde zender, naast Vier en Vijf. Nu is ook de lanceringsdatum bekend. Zes - zoals de zender heet - zal vanaf vandaag donderdag 6 oktober om 18 uur te zien zijn via Proximus, Telenet, Orange en TV Vlaanderen.

 

De zender belooft "de klok rond populaire Amerikaanse films en series" om zo complementair te worden aan de steeds meer Vlaamse invullingen van de andere twee zenders. Zo is maandag blockbusterdag, staan dinsdag de beste klassiekers op het programma, komt woensdag de hele familie aan bod (met bijvoorbeeld "Puss in boots" of "Harry Potter") en staan donderdag de actiefilms op het menu.

 

Vrijdag kunnen kijkers voor het eerst kennismaken met "Zoo", een felgesmaakte reeks in de Verenigde Staten die gaat over het dierenrijk dat in opstand komt. Zondag staat er overigens nog een bekende serie op het programma. Dan is "Supergirl" te zien, een reeks over de heldendaden van het nichtje van Superman. Later zondagavond is het tijd voor sitcoms. 

 

De Redactie

 

Lees ook: Nieuwe TV zender 'ZES' binnenkort na 'Vier' en 'VIJF' (15/6/2016)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.