06-09-16

StuBru:Music for Life loopt dit jaar van 18 tot 24 december

StuBru:Music for Life loopt dit jaar van 18 tot 24 december

 

Goede tradities zijn er om voortgezet te worden. Daarom pakt Studio Brussel dit jaar van 18 tot en met 24 december opnieuw uit met De Warmste Week vanop De Schorre in Boom. Bastille trapt de actie af met een concert op 28 september in de AB, ten voordele van Unicef. Alle andere goede doelen zijn sedert gisteren 5 september te vinden op www.dewarmsteweek.be

 

3907971983.jpg

 

Music for Life wordt dit jaar opnieuw georganiseerd in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. Gerrit Rauws van de Koning Boudewijnstichting vertelde gisterenmorgen bij Linde over het belang van de actie.

 

"Zo'n actie heeft enorm veel impact op de verenigingen en ze zijn dan ook heel blij dat ze kunnen meedoen. De meeste verenigingen krijgen meer dan 1.000 euro, sommigen veel meer. Voor een grote vereniging is dat veel, maar voor kleine, minder bekende verenigingen is dat een belangrijk deel van hun budget, waardoor ze bv. nieuwe initiatieven kunnen opstarten. Ze merken ook dat hun naamsbekendheid toeneemt, dat ze meer vrijwilligers aantrekken."

 

logo.png

 

"De verenigingen merken de impact van Music for Life het hele jaar door", aldus Rauws. Hij haalt het voorbeeld aan van de vzw Ambulancewens die de wensen vervult van patiënten uit de palliatieve afdelingen. "Zij hebben dit jaar eindelijk een ambulance kunnen kopen, dus dat is een prachtig initiatief."

 

De allereerste actie van Music for Life wordt georganiseerd door Bastille. De groep geeft op 28 september een concert in de AB ten voordele van Unicef. "Oh my god, als je al hun hits op een rijtje hoort, dan weet je dat dat een massief feest gaat worden", aldus Linde Merckpoel vanmorgen. Alle informatie over de goede doelen vind je op www.dewarmsteweek.be

logo StuBru-2.jpg

De Redactie

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.