30-08-16

StuBru en het nieuwe najaar...

StuBru en het nieuwe najaar...

 

Studio Brussel is sedert gisteren -maandag 29 augustus- met de najaarsprogrammering van start gegaan. Veel vertrouwde stemmen zijn terug op de alternatieve jongerenzender al is het tijdsstip waarop minder vertrouwd. Ook zijn er nieuwe programma’s.

 

logo stuBru (2).png

 

De eerste grote wijziging vindt al gelijk in de ochtend plaats. Zoals eerder al bekend werd, heeft Siska Schoeters afscheid genomen van de ochtendshow. Linde Merckpoel neemt de fakkel over en keert hiermee na drie jaar terug in de ochtend. Ze krijgt hierbij hulp van Bram Willems.

 

 

 

Schoeters presenteert nu de lunchshow op Studio Brussel. Tussen 12 en 13 uur draait zij in “De Middag Draait Door” op verzoek. Voorwaarde is wel dat de aangevraagde plaat een link met de vorige plaat heeft.

 

Wat goed is blijft
Natuurlijk blijft er ook genoeg hetzelfde in de doordeweekse programmering. Zo tekent Christophe Lambrecht opnieuw voor de ochtendeditie van Music@Work, terwijl Kirsten Lemaire de middageditie voor haar rekening neemt.

 

 

Tijdens de avondspits tussen 16 en 18 uur blijven Eva de Roo en Vincent Byloo op hun post. Daarna volgt als vertrouwds een uur lang “Drops” met Bram Vuylsteker en “Zender” met Michèle Cuvelier. Gunther Desamblanx(foto PrtSc StuBru), beter bekend als Gunther D, sluit de dag opnieuw af tussen 22 uur en middernacht.

 

GhunterD StuBru.jpg

 

Nacht en weekend
De nacht op Studio Brussel wordt gevuld met vers talent: Fien Germijns en Ulrike D’hauwer presenteren tussen middernacht en 2 uur  Nightcall”.

 

Otto-Jan Ham  keert terug op de radio. Gewapend met een bak vol goede platen en een telefoon presenteert hij op vrijdagavond tussen  18 en 20 uur “Hammertime.”

 

Op zaterdag tussen 13 en 19 uur is voortaan “De Maxx” met Fien Germijns en Bert van Steenberghe te horen, terwijl op zondag tijdens “Super Sunday” Ulrike D’hauwer en Bram Vuylsteker plaats nemen achter de microfoon.

 

 

RadioNL (Martin Slijper)

stubru speaker.gif

 Tijdsbalkje rood.gif 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.