15-09-16

NL:Wekelijkse podcast met het beste uit Het Oog

NL:Wekelijkse podcast met het beste uit Het Oog

 

Het Radio 1 programma 'Met het Oog op Morgen' komt sedert een paar weken elke zaterdag met een eigen podcast met hoogtepunten uit het radioprogramma. Elke week selecteert de NOS de beste gesprekken uit de dagelijkse uitzendingen van de afgelopen week. Deze zijn daarna terug te beluisteren in de podcast.

 

file_30800.jpg

 

Hoe vind je de podcast Het Beste uit Het Oog?


Heb je een iPhone of een iPad? Dan heb je standaard een podcast-app op je apparaat. Zoek in deze app naar “Het Beste uit Het Oog”. Abonneer je op de podcast en elke aflevering wordt automatisch toegevoegd.

 

Of ga naar je iTunes, zoek bij podcast naar Het Beste uit Het Oog. Als je je abonneert, krijg je automatisch elke week een melding bij een nieuwe aflevering.

 

Heb je een Android-telefoon? Dan heb je geen standaard podcast-app. Via Google Play kun je veel van dit soort apps vinden. Zoek op 'podcast' in het zoekscherm in Google Play. Zoek in de podcast-app op naam op “Het Beste uit Het Oog” voor de hoogtepunten van de week.

 

NPO radio1 logo.jpg

 

.

Als dit niet lukt, is de podcast te bereiken via de RSS-feed maar dit werkt op veel computers niet. Daarom zet de NOS de nieuwste aflevering van Het Beste uit Het Oog ook elke zaterdag op Soundcloud

 

Met Het Oog op Morgen

 

RadioNL (Martin Slijper)

Tijdsbalkje rood.gif 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.