31-08-16

Canvas pakt uit met "Wanderlust" en "Wereldbeeld"

Canvas pakt uit met "Wanderlust" en "Wereldbeeld"

 

Canvas pakt vanaf 4 september uit met "Wanderlust", een nieuw programma waarin de Pools-Vlaamse filosofe Alicja Gescinska (foto VRT) praat met (inter)nationale persoonlijkheden met filosofische en religieuze achtergrond. De zender wil het publiek kennis laten maken met verschillende levensbeschouwelijke visies en lanceert daarom ook het onlineplatform Wereldbeeld rond zingeving, filosofie en religie.

 

2891887381.jpg

 

"Wanderlust" zal ook integraal aangeboden worden op canvas.be/wereldbeeld. Het platform bundelt alle programma's van de VRT (zowel radio als tv) rond zingeving en levensbeschouwing, stelt de erkende levensbeschouwingen voor en bezint over de grote levensvragen.

 

Levensbeschouwing en filosofie worden voorgesteld aan de hand van animatiefilmpjes en wekelijks wordt een levensvraag gesteld aan Jane Goodall, Julien Klener, Leen Decin, Khalid Benhaddou, Peter Singer, Stef Bos en Nigel Williams.

 

Surfers mogen zelf vragen stellen. Die worden beantwoord door experts uit de academische wereld of uit de geloofsgemeenschappen.

 

canvas logo nieuw 2015.jpg

 

De Redactie

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.