19-07-16

Op AM en KG:Radio Mi Amigo Internationaal op 21 juli !

Via AM en KG:Radio Mi Amigo Internationaal op 21 juli !

LIVE uitzending vanuit Kall, met de hele crew!

21 Juli, 2016: 19:00 tot 22:00 uur op 6005 kHz en 11.850 kHz (100 kW!)

Begin deze maand introduceerden ze enkele belangrijke verbeteringen van hun radiostation, zoals een vernieuwde -internationale- zaterdag programmering, de komst van Mi Amigo legende Peter van Dam en een sterk verbeterde-, hoge kwaliteit webstream voor het luisteren via internet.

 

header.png

 

Om de start van dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van Mi Amigo te vieren, komen alle DJ's en technici (uit 4 landen) op 21 juli a.s. bij elkaar in hun kortegolf uitzendstation in Kall (in de Duitse Eiffel) voor een 3 uur durende gezamenlijk live uitzending- en een een BBQ ;).

 

newspic1-armenia.png

 

Voor deze unieke en speciale gelegenheid zal deze uitzending niet alleen via hun eigen kortegolf en middengolf zenders (Riga) worden uitgezonden, maar ook zal een extra -100kW!- zender in Armenië worden bijgeschakeld. Deze zeer krachtige zender heeft 12 verschillende antenne configuraties en is daarmee ook ver buiten hun normale uitzendgebied van groot Europa te ontvangen.

 

Ze zijn die donderdagavond 21 juli van 19:00 tot 22:00 uur te ontvangen op de normale 6005 kHz (49m band), de middengolf zender 1485 AM in Riga en nu dus óók via de 100 kW relay in Armenië op 11.850 kHz in de 25m band.

 

Ze gaan hun eigenzelf dus eens goed presenteren aan de huidige- maar ook aan alle nieuwe luisteraars. Iedereen kan live reageren en meedoen. De 3 uur durende uitzending zit vol met live reportages over het unieke vintage uitzendcentrum, de zenders en antennes, en ze praten over alle grote plannen voor de nabije toekomst.

 

header2.png

 

Ze introduceren ook hun geweldige team, DJ's vertellen over hun avonturen op de zendschepen en draaien hun meest favoriete platen. Er zijn live schakelingen naar studio's in Engeland en naar Ron O'Quinn die in Equador woont. De taal zal hoofdzakelijk Engels zijn, maar ook Nederlands, Duits en een beetje Frans.

 

Luisteraars kunnen live reageren via email: studio@radiomiamigointernational.com en ook via een speciale event pagina op Facebook (ze posten ook meteen foto's en filmpjes). Iedereen die contact met hen maakt ontvangt een QSL kaart.

Je kunt ook live inbellen via Skype [click hier] met vragen, groeten of verzoekjes.

En voor wie graag naar Radio Mi Amigo luistert voor de geweldige muziek, is er natuurlijk ook hun online HQ stereo web stream.

Het wordt een geweldige radio avond tijdens deze internationale samenkomst van radiovrienden met een warm hart voor Vrije Radio en het warme echte AM radio geluid.

Zorg dat je er bij bent en meld je ook aan op de Facebook pagina zodat je ook de chats en de beelden kunt volgen.

Radio Mi Amigo Internationaal

Tijdsbalkje rood.gif

17:06 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.