23-06-16

Morgenochtend:VRT & VTM met extra nieuwsuitzendingen Brexit

Morgenochtend:VRT & VTM met extra nieuwsuitzendingen Brexit

 

Zowel VRT als VTM zullen morgenochtend vanaf 7.00 uur drie extra nieuwsuitzendingen inlassen om te berichten over de resultaten van het brexit-referendum.

VRT_Het_Journaal_logo.pngnaamloos.png

 

Eén zendt morgenochtend om 7, 8 en 9 uur extra edities van "Het  Journaal" uit, die telkens zowat een half uur zullen duren. Goedele Wachters ontvangt o.a. professor Hendrik Vos en gewezen Europees Commissaris Karel De Gucht.

 

Ook VTM zendt om 7, 8 en 9 uur extra edities uit van "Het Nieuws". Elke Pattyn zal de resultaten van het Britse referendum bespreken met o.a. financieel journalist Paul D'Hoore.

 

Daarnaast zullen VRT en VTM uiteraard ook in hun andere nieuws- en duidingsprogramma's aandacht besteden aan de volksraadpleging in het Verenigd Koninkrijk.

logo studio-london.png

Zo zal Radio 1 vandaag, de dag van het referendum, in het teken staan van de mogelijke brexit. De radiozender van de openbare omroep wordt voor één dag Studio London.

 

Morgenvroeg (vrijdag 24 juni), opent "De ochtend" al om vijf uur ’s morgens de deuren om de eerste reacties in binnen- en buitenland te sprokkelen. Onder meer die van Karel De Gucht. Ook Hautekiet gaat dieper in op de uitslag van het brexit-referendum. Later op de dag is Guy Verhofstadt te gast bij Radio 1.

.

frex.jpg

 

De Redactie

Tijdsbalkje rood.gif 

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.