22-06-16

BRANDY ZORGT VOOR EXTRA FLOW BIJ RADIO ESKA

BRANDY ZORGT VOOR EXTRA FLOW BIJ RADIO ESKA

 

De internationale carrière van het You Make Us Q-pakket stopt niet bij de Nederlandse en Belgische grens. Deze super eigentijdse jingles zijn nu ook on air bij Radio ESKA, het grootste CHR-station van Polen. Het gaat om vormgeving die origineel is geproduceerd voor Qmusic.

 

Brandy logo.png

 

YMUQ is zonder enige twijfel één van de jinglepakketten die qua sound het best aansluiten bij de hits van vandaag. Ze zijn bovendien super functioneel en ze helpen DJ’s de perfecte flow in hun programme te brengen.

 

Iga Mackiewics (programma directeur Radio ESKA):"We zijn blij met dit nieuw jinglepakket. Het klinkt fris, modern en past perfect bij ons format. Onze DJ’s zijn versteld hoe makkelijk je ermee mixt. En onze inhouse producer is zo gelukkig nu hij de tools heeft waarmee hij perfecte sweepers kan produceren"

 

Tom Van der Biest (Creatief Directeur Brandy):"Met deze jingles moet het radiostation er uitspringen.Meer en meer CHR-zenders hebben het gehad met lawaaierige soundeffects en schreeuwige stemmen.Dit is het muzikale alternatief."

 

Het YMUQ-pakket bestaat uit 12 basic cuts met verschillende beds voor nieuws, weer en verkeer. Het pakket wordt geregeld geupdated. Kijk zeker uit naar de jingles voor kerst en zomer.

Beluister een aircheck HIER !

BRANDY_Jingles_ESKA.jpg

 

OVER RADIO ESKA

Radio ESKA is het grootste CHR-merk van Polen met een dagelijks bereik van 3,5 miljoen luisteraars en een weekbereik van 11,5 miljoen.

Het station is eigendom van ZPR Media Group, dat ook eigenaar is van verschillende andere radiostations, dagbladen, enkele televisiezenders en andere media.

naamloos.png

OVER BRANDY

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio en graphic design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële over de hele wereld.

Bezoek hun website: http://www.brandy-jingles.com 

Volg hen via Twitter: twitter.com/BrandyJingles      

Facebook wall:facebook.com/BRANDYjingles

 

Persbericht groen.gif.

PERSBERICHT Brussel, 21 juni 2016

diederik.decraene@brandy.be

Tijdsbalkje rood.gif

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.