17-06-16

JoeFM wordt vernieuwd als Joe !

JoeFM wordt vernieuwd als Joe !

 

Onze Vlaamse commerciële radiozender JOE krijgt vanaf 16 augustus een nieuwe programmering en ook een zogenaamde nieuwe baseline: ‘All the Way”.Ook lijkt de toevoeging FM van de radiozender te zijn geschrapt.

 

joe logo.jpg

‘All the Way’

Met de nieuwe baseline ‘All The Way’ wordt de radiozender in een nieuw, hedendaags kleedje gestoken. “Met een mix van classics en hits van nu, wil JOE meer dan ooit de generatie van 35- tot 50- jarigen bereiken in Vlaanderen”, aldus het persbericht.

 

carl schmitz (foto Joe fm).jpg

Ochtendduo

Ook de programmering wordt aangepast. Op 16 augustus start JOE met een nieuw ochtendduo: Sven Ornelis en Anke Buckinx. Daarnaast verwelkomt de zender nieuwe stemmen Rani De Coninck en Luk Alloo. Rani zal samen met Raf Van Brussel de spits presenteren. Luk Alloo krijgt een zondagse ochtendshow. Op andere momenten tijdens de week en het weekend blijven de sterkhouders op post.

 

Joe FM logo.jpg

Klik op de afbeelding om te vergroten

“Mooi Parcours”

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “JOE is al een hele tijd aan een mooi parcours bezig. In het afgelopen voorjaar zelfs met een recordcijfer als resultaat. Maar stilstaan is achteruitgaan, dus versterken we JOE vanaf 16 augustus. We vinden het belangrijk om met onze radiozender de verbinding te maken tussen vroeger en nu. En tegelijkertijd eigentijds en fris te klinken. Naast de muziek zijn boeiende persoonlijkheden ook belangrijk. We zijn blij dat we ons sterkt DJ-team kunnen aanvullen met een paar nieuwe namen.”

Mediamagazine.nl

Lees ook op Joe (FM) : Vanaf 16 augustus wordt JOE nog sterker!

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.