16-06-16

BRANDY Jingles lanceert SMACK TRAX

BRANDY Jingles lanceert SMACK TRAX

SMACK TRAX, CHR-JINGLES MET URBAN TOETS

 

BRANDY Jingles lanceert SMACK TRAX, het eerste urban CHR-pakket van de Europese jingleproducent. De jingles zijn een blend van de recentste hitsounds en urban-accenten.

 

De 10 cuts zijn on air bij MNM, het jongerenstation van de publieke omroep VRT. “Dit is het beste pakket dat ik ooit kon lanceren”, zijn de woorden van MNM-nethoofd Rino Ver Eecke.

 

BRANDY_Jingles_Smack_Trax.jpg

 

Jingles moeten het merk versterken én DJs tools aanreiken om een aangename flow te genereren. Smack Trax zijn de perfecte jingles voor elk CHR-station. Voor MNM voegde Brandy er urban-flavor aan toe. Deze jingles bundelen een grote herkenbaarheid én een eigen identiteit.

 

Rino Ver Eecke (nethoofd MNM):"Bij de briefing van een nieuwe station imaging voelt een radiomaker zich eenzaam in een woestijn van geluiden. Tot je de eerste ontwerpen hoort. Dat is één van de spannendste momenten.Ik heb al verschillende jinglepakketten mogen lanceren op verschillende zenders,maar nog nooit kreeg ik zo’n positieve reacties als nu. Topwerk,Brandy! "

Brandy logo.png

Beluister de aircheck HIER

OVER MNM

MNM is de jongerenzender van de Nederlandstalige publieke omroep VRT. De zender haalt een gemiddeld dagbereik in 12+ van 12,4% (C.I.M. Golf 2016-1). MNM brengt de hedendaagse hits en veel informatie voor en door jongeren.

OVER BRANDY

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio en graphic design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële over de hele wereld.

Bezoek de website op http://www.brandy-jingles.com

Volg hen via Twitter twitter.com/BrandyJingles

Hun Facebook wall facebook.com/BRANDYjingles

 

Persbericht groen.gif

PERSBERICHT:Brussel, 14 juni 2016-DIEDERIK DECRAENE

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.