12-06-16

TV kanaal 2BE wordt in september omgedoopt tot Q2

TV kanaal 2BE wordt in september omgedoopt tot Q2

 

De zender 2BE van Medialaan wordt in het najaar gerestyled en krijgt de naam Q2. Het grootste radiomerk van het bedrijf, Q-Music, krijgt op die manier een televisiepoot. "De doelgroep van de zender blijft jonge koppels", meldt Medialaan.

3301691647.jpg

Met de restyling van 2BE naar Q2 maakt de grootste commerciële zender van Medialaan, Q-Music, zijn intrede in het Vlaamse televisielandschap. De basis van 2BE met internatinoale series, films en voetbal wordt aangevuld met nieuwe programma's rond avontuur, muziek en beleving.

 

"Bij Medialaan willen we sterke merken bouwen. De kijkcijfers van 2BE zijn heel goed, maar het merk leeft te weinig in Vlaanderen. Met Q hebben we een sterk merk in huis dat een generatie aanspreekt die we met Q2 willen bereiken", zegt Erwin Deckers van Medialaan.

 

"De baseline "You make us Q" zal vanaf september dus zowel voor radio als voor tv gebruikt worden", meldt de CCO van Medialaan. Meer details over het nieuwe programmaschema worden begin augustus bekendgemaakt.

 

De Redactie

q2_logo2.jpg

 

Ps:Bij mijn weten is dat de derde naamsverandering sedert de start van de zender.Q2 is de tweede televisiezender van Medialaan (toen nog Vlaamse Media Maatschappij of VMMa). Sinds zijn lancering op 30 januari 1995 als Ka2 heeft de zender al vele namen en logo's gekregen. KANAALTWEE werd op 29 februari 2008 omgedoopt tot 2BE.

naamloos.png2be.png2be_logo.jpg

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.