29-07-16

"Zeg eens euh" komt terug via VIER in augustus !

"Zeg eens euh" komt terug via VIER in augustus!

 

Vier haalt "Zeg eens euh!" vanonder het stof, het spelprogramma dat Gert Verhulst meer dan 20 jaar geleden presenteerde op de toenmalige BRT. Het wordt een van de vele Vlaamse programma's die Vier in de zomer zal uitzenden. Gert Verhulst keert terug als presentator.

hqdefault.jpg

Het concept van "Zeg eens euh" is even simpel als ijzersterk. De spelers moeten een minuut volpraten zonder "euh" te zeggen en zonder een "verboden woord" te gebruiken.

 

Enkele van de vaste panelleden van destijds zullen opnieuw opduiken. Margriet Hermans zal zelfs deel uitmaken van de vaste poule van deelnemers. Toch zal Vier vooral nieuwe gezichten opvoeren, zoals Maaike Cafmeyer, Jelle De Beule, Karen Damen en Gilles "De mol" Van Bauwel. "Het wordt een hedendaagse invulling van een ouder programma, zoals we dat ook al met "De mol" hebben gedaan", zegt Vier-woordvoerder Kristof Demasure.

 

De nieuwe "Zeg eens euh" zal niet een keer per week, zoals vroeger, maar iedere weekdag te zien zijn. Het wordt een van de vele Vlaamse programma's waarmee Vier in de zomermaanden zal uitpakken.

 

De originele versie van "Zeg eens euh" liep van 1992 tot 1997. Toen Gert Verhulst opstapte bij de openbare omroep om Studio 100 op te richten, werd hij als presentator opgevolgd door Donaat Deriemaeker.

De Redactie

 

           

 

                                                         Vanaf augustus op VIER !

Klembord01.jpg

Klembord02.jpg

 tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.