02-06-16

NL Radio1:Astrid de Jong presenteert 300ste uitzending Nachtzuster

NL Radio1:Astrid de Jong presenteert 300ste uitzending Nachtzuster

 

Astrid de Jong presenteert in de nacht van donderdag op vrijdag 3 juni (deze nacht dus) van 02.00 to 06.00 uur de 300ste uitzending van het radioprogramma 'Nachtzuster' op NPO Radio 1. De nachtzuster biedt sinds 9 september 2010 elke donderdag op vrijdagnacht hulp en verzachting bij vragen van luisteraars.

 

nachtzuster foto npo radio 1.jpg

Waarom groeien je vingernagels sneller dan je teennagels? En hoe weet een aspirientje waar hij naartoe moet in je lichaam om pijn te stillen?

Al bijna 300 uitzendingen kunnen mensen dit soort vragen via de nachtzuster van Omroep Max voorleggen aan het luisterpubliek van Radio 1.

De luisteraars geven antwoord, en dat levert prachtige gesprekken, bijzondere ervaringen en meestal ook zinnige antwoorden op.

Astrid de Jong: “Nachtzuster draait niet om het programma, maar om de luisteraars. Zij zijn eigenlijk de redactie. Ze leveren de vragen én de antwoorden. Dat levert weer zoveel mooie verhalen, ervaringen en kennis op, dat we ook de 300ste uitzending op die manier het allerleukste programma maken”.

 

 Luister hier live naar NPO Radio 1
RadioNL  (Martin Slijper)
Tijdsbalkje rood.gif

16:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.