26-06-16

NL: Radio 10 Zomer Hits! Ze brengen de zomer naar je toe!

NL: Radio 10 Zomer Hits! Ze brengen de zomer naar je toe!

 

Radio 10 is met de zomerperiode voor de deur sinds kort weer gestart met de online themazender Zomer HitsDe uitzendingen van Radio 10 Zomer Hits werden in november vorig jaar gestaakt toen de zender werd ingewisseld voor de tijdelijke themazender ‘Ladies of Soul’.

Radio10 NL Zomerhits.jpg

Met de zomer voor de deur heeft Radio 10 sinds kort de uitzendingen van de themazender
Zomer Hits weer nieuw leven ingeblazen. Nummers als Balada van Gusttavo Lima en Club tropicana van Wham, Walking on sunshine van Katrina & The Waves en Hey brother van Avicii komen op de radiozender voorbij. Op de zender zijn ook de zomerhits van nu te horen als Kungs vs Cookin’, 3 Burners met This girl en Can’t stop the feeling van Justin Timberlake.

 

Radio 10 beschikt nu over tien themazenders die te beluisteren zijn via Internet, internetradio’s, de App en de speciale app voor Apple TV. Het gaat naast het themakanaal Zomer Hits om Film Hits, #1 Hits, Guilty Pleasures, Rock Hits, 60’s & 70’s Hits, 80’s Hits, 90’s Hits, Love Songs en Disco Classics.

 

De radiozender zelf is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Daarnaast biedt de radiozender ook een exclusief kanaal via de digitale ether (DAB+): Radio 10 Gold.

 

Eenvoudig luisteren naar de themazenders (én trouwens ook naar de vele Nederlandse radiostations) via je computer kan via deze pagina.

Radio10 zomerhits.png

Mediamagazine.nl

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.