02-06-16

MNM:Marathonradio snelt studenten alweer ter hulp

MNM:Marathonradio snelt studenten alweer ter hulp vanaf zaterdag

 

De Vlaamse publieke hitzender MNM start aanstaande zaterdag (4 juni) met een nieuwe editie van “Marathonradio”. Opnieuw wil het station de blokkende studenten een hart onder de riem steken. Dit jaar is de presentatie in handen van Peter van de Veire, Tom de Cock en Julie van den Steen.

 

MNM Maraton radio.jpg

Het is dit jaar al weer de vijfde editie van Marathonradio op MNM, maar pas de vierde editie die zich richt op blokkende studenten. Het eerste jaar presenteerde MNM-ochtenddeejay Peter van de Veire de marathonuitzending alleen en verbrak destijds het wereldrecord radiomaken.

 

Tijdens editie twee en drie sloot Middagdeejay Tom de Cock zich aan bij Marathonradio, terwijl vorig jaar voor het eerste een triootje werd gedaan met Eva Daeleman.

 

Dit jaar krijgen Van de Veire en De Cock hulp van Julie van den Steen. Zij is sinds 2014 sidekick van Van de Veire tijdens de ochtendshow. Om alvast te wennen aan de lange uitzendtijden presenteerde Van den Steen afgelopen week al een avond en nacht lang op MNM.


Marathonradio duurt dit jaar langer dan voorgaande jaren. De drie deejays zullen maar liefst 21 dagen lang om de beurt achter de microfoon kruipen op MNM. Marathonradio begint op zaterdag 4 juni om 10 uur (aanstaande zaterdag dus) en duurt tot en met vrijdag 21 juni.

 

Nieuw dit jaar is het “Marathonradio Rescue Team.” MNM-deejay Sander Gillis neemt de opdracht 'studenten steunen' wel heel letterlijk, en trekt er op uit om studenten in heel Vlaanderen fysiek te steunen. Studenten kunnen zijn hulp vragen bij ál hun problemen.

 

Voor het tweede jaar op een rij zet MNM tijdens Marathonradio “blokpunten” op in heel Vlaanderen. Hier kunnen studenten samen studeren op een bijzondere plaats. Tijdens pauzes zijn er sportieve en muzikale evenementen.

 

Wie dit jaar wel wil genieten van de muziek van MNM, maar geen deejays wil horen kan terecht op internet en DAB. Het kanaal MNM Hits wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot “MNM Hits Marathonradio.”


Donderdag 30 juni komen de vier MNM Marathonradio-deejays terug samen voor “Marathonradio, Het Rapport.” Van de Veire, De Cock, Van den Steen en Gillis blikken dan samen met de studenten terug op de afgelopen examenperiode.

Een compilatie van Marathonradio 2015 is hieronder te bekijken.

 

 

RadioNL  (Martin Slijper)

Maraton radio MNM 2016.jpg

Klik op de afbeelding en lees meer via de website van MNM

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.