02-11-15

VRT Journaal in januari vanuit nieuwe studio

VRT Journaal in januari vanuit nieuwe studio

 

Het VRT Journaal wordt vanaf januari 2016 vanuit een nieuwe studio uitgezonden. Het huidige decor is zelfs al gedeeltelijk afgebroken.

 

0001.jpg

Sinds vorige dinsdag zitten de nieuwsankers wel achter hun vertrouwde desk, maar dan in een ‘green key’-studio. Het decor wordt via de computer op de achtergrond geprojecteerd. Wie dagelijks kijkt, zal merken dat er door deze werkwijze geen bewegende camerashots meer zijn. Vorige dinsdag liep het al even fout, toen heel even de verkeerde achtergrond werd geprojecteerd.

 

Berichten over een nieuwe make-over doken in de zomer al op, maar werden toen door de VRT tegengesproken. De laatste restyling dateert nog maar van maart 2013. Normaal gaan dergelijke decors een vijftal jaar mee. 

 

GVA

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.