01-11-15

Canvas.be is op zoek naar #dezinvan uw leven

Canvas.be is op zoek naar #dezinvan uw leven

 

De mooiste, spannendste, meest intrigerende of grappigste zin die u ooit hebt gelezen. Dat is wat canvas.be van u wil te weten komen met een nieuwe campagne onder de noemer #dezinvan. Verschillende bekende Vlamingen hebben hun favoriete zin al te kennen gegeven.

 

1.jpg

 

"Een paar rupsen zal ik wel moeten verdragen, als ik ooit vlinders wil zien." En: "Vlaamse moeders stoven witlof en ajuinen, wij stoven met zijn tweeën naar de zee". Dat is zijn de zinnen die Fatma Taspinar en Bart Peeters aan Canvas hebben toevertrouwd in het kader van #dezinvan, respectievelijk uit "De kleine prins" van Antoine de Saint-Exupéry en "Verre zwijnestreken" van Hugo Matthysen.

 

Andere bekende koppen als Rudi Vranckx, Tom De Cock, Lieve Blancquaert, Xavier Taveirne, Jan Verheyen en Ben Crabbé hebben dat eveneens gedaan op een speciale webpagina die canvas.be in het leven heeft geroepen in de aanloop naar de Boekenbeurs.

 

Ook u kan aan de slag door de blauwe knop bovenaan de pagina aan te tikken. Met enkele eenvoudige muisklikken kan u zelf uw eigen favoriete zin aan het rijtje toevoegen. "We hengelen zeker niet alleen naar diepere wijsheden", benadrukt canvas.be. "Een zin die een wereld oproept, een beeld tevoorschijn tovert, die uitermate silly is of die dwingt tot doorlezen: we vinden het allemaal even interessant." Zinnen van anderen die u inspirerend vindt, kan u ook gewoon delen op Facebook.

 

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

 

De Redactie


Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.