31-10-15

Aanbod DAB+ zenders in Nederland breidt (nog) uit

Aanbod DAB+ zenders in Nederland breidt (nog) uit

 

Het aanbod van radiozenders via digitale etherradio (DAB+) bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) wordt binnen afzienbare tijd uitgebreid met KX Radio, NPO Radio 4 Concerten, NPO Sterren.nl, FunX Slow Jamz en FunX Dance. Dit bericht de website radio-tv-nederland.

 

DAB.jpg

 

Een woordvoerder van de NPO heeft tegenover de website bevestigd dat de radiozenders binnenkort worden toegevoegd aan het DAB+-aanbod op kanaal 12C. Vanaf januari 2016 zal NPO Radio 6 Soul and Jazz verder gaan onder de naam NPO Radio 2 Soul and Jazz. Het vervangen van NPO Radio 1 Extra door NPO Evenement en Nieuws en de toevoeging van NPO FunX Turkpop wacht nog op goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De themazender NPO Radio 2 Top 2000 zal in 2016 verdwijnen uit het aanbod van de NPO via DAB+.

 

Het aanbod complete aanbod van de NPO via DAB+ zal uiteindelijk bestaan uit de radiozenders NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5, NPO FunX, NPO Nieuws en Evemenent, NPO Radio 2 Soul and Jazz, NPO 3FM Alternative, NPO 3 FM KX Radio, NPO Radio 4 Concerten, NPO Sterren.nl, NPO FunX Slow Jamz, NPO FunX Dance en NPO FunX Turkpop.

 

Momenteel is zenderexploitant KPN Broadcast Services bezig om het zenderpark van het DAB+-netwerk van de publieke omroep fors uit te breiden. Onlangs zijn er nieuwe steunzenders in gebruik genomen in onder andere Doetinchem, Den Burg (Texel), Winterswijk, Terneuzen, Groenlo en Oostburg. De verwachting is dat er binnenkort nieuwe steunzenders in gebruik worden genomen in Denekamp, Westkapelle, Winschoten, Delfzijl en Tjerkgaast. De zogenaamde ‘fase 3′-uitbreiding van het DAB+-netwerk van de publieke omroep moet begin 2016 geheel zijn afgerond. Een compleet overzicht van alle steunzenders van het DAB+-netwerk is hier te vinden.

 

Sinds begin oktober heeft de NPO de zogenaamde bitrates waarmee het signaal van haar radiozenders via DAB+ wordt uitgezonden verhoogd. Hiermee is de audio-kwaliteit van de radiozenders verbeterd. De meeste radiozenders zenden nu uit in een audiokwaliteit van 96 kbps (voorheen 64 kbps). NPO Radio 4 zendt zelfs uit in een kwaliteit van 128 kbps.

 

 

Mediamagazine.nl

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

DL:Media Broadcast gaat verder met uitrol landelijk DAB+net

DL:Media Broadcast gaat verder met uitrol landelijk DAB+net

 

Zenderexploitant Media Broadcast zorgt goed voor de verdere uitrol en optimalisatie van het landelijke DAB+net in Duitsland. Het gaat om de gedane werkzaamheden vorige maand en deze maand. In die periode werden maar liefst drie nieuwe zenders aangezet en werd op vier locaties het vermogen verhoogd.

.

file_23832.jpg

.

Eind mei werd bekend dat het landelijke DAB+net in Duitsland fors uitgebreid wordt. Momenteel zijn onder andere Radio Bob, Sunshine Live, Deutschlandfunk, Schlagerparadies, Klassik Radio, Energy en Absolut Relax in bijna alle grote steden te ontvangen, alsmede op de belangrijke doorgaande autobahnen. Landelijke dekking is er echter bij lange na nog niet.

 

Daar komt voor eind 2016 verandering in als er in totaal 49 nieuwe zenders aangezet worden. Ook wordt van een aantal bestaande zenders het uitzendvermogen verhoogd. De dekking buitenshuis stijgt hierdoor van 83 naar 92%. Binnenshuis stijgt de dekking van 60 naar 82%.

 

Eind juni werd met het verhogen van het uitzendvermogen in Gera, in de deelstaat Thüringen, het startschot gegeven voor de verdere uitrol en optimalisatie van het landelijke DAB+net. Nu de zomervakantie voorbij is, worden de werkzaamheden voortgezet.

 

file_81714.jpg

 

Dit jaar worden er 19 nieuwe zenders aangezet. De eerste drie gaan binnen nu en twee maanden al aan. Op 1 september werd de zender Löbau (Saksen, 10 kW) aangezet, gevolgd door Aurich (Nedersaksen, 4 kW) sedert 1 oktober. Tenslotte staat voor 20 oktober de ingebruikname van de zender Cottbus (Brandenburg, 1 kW) gepland.

 

Naast het aanzetten van nieuwe zenders wordt op een aantal plaatsen het uitzendvermogen van bestaande zenders verhoogd. Zo was dat al het geval op 1 september voor de zender Heilbronn (Baden-Württemberg).Deze werd verhoogd van 1 naar 2 kW.Sedert 15 september werden in Hessen de zenders Schöneck en Rimberg verhoogd van 1 naar 10 kW. Tenslotte werd nog op 1 oktober de zender Pforzheim-Langenbrand (Baden-Württemberg) verhoogd van 0,8 naar 10 kW).

 

En sedert 13 oktober werd op de zendmast op de Brocken, de hoogste berg van Noord-Duitsland, een nieuw antennesysteem in gebruik genomen, waardoor de ontvangst verder geoptimaliseerd werd. Het uitzendvermogen blijft gelijk.

 

Ook de zender Hardberg, in het zuiden van Hessen, wordt voorzien van DAB+antennes. Wanneer deze zender wordt aangezet is nog niet bekend. Naast het landelijke DAB+net (5C), gaat ook de Hessische Rundfunk haar pakket (7B) vanop deze locatie uitzenden.

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jingles tegenwoordig ook in video

Jingles tegenwoordig ook in video

.

Radio is allang geen audio alleen meer. Ook de jingles niet. Wie bijvoorbeeld Evers Staat Op (538) via de app bekijkt, ziet dat veel jingles ook in beeld zijn omgezet en tegelijkertijd (lipsync) in beeld te zien zijn.

.

omniplayer.jpg

http://www.live-streams.nl/radio-stream-tips/overzicht-radio-automatiseringsprogrammas/attachment/omniplayer-538/

.

Deze ontwikkeling is nog jong, maar biedt zicht op grote toepassingen. Niet alleen 538, maar ook Sky Radio, Radio Veronica, RTV Rijnmond, Omroep Brabant, Omrop Fryslan, Q-music, 3FM, Radio 6, Radio 4 en Slam FM maken er al gebruikt van.

.

Aanbieder in Nederland is M&I Broadcast Services in Hilversum, het bedrijf dat eerder Dalet (editing en meer) en Powergold (muziekselectie programma) op de Nederlandse markt bracht. Het systeem heet OmniPlayer, en bevat een optie die Visual Radio heet.

.

Omniplayer is door M&I Broadcast Services zelf ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal stations, zegt Peter van Klei, commercieel directeur van M&I Broadcast Services. Niet alleen jingles, maar ook van de gestarte platen zijn de bijbehorende videoclips lipsync te zien. Dat zie je bijvoorbeeld ook in de 3FM studio of op Radio 6.

.

Q-music-en-OmniPlayer.jpg

.

Lees HIER het uitgebreide artikel over dit onderwerp in het AV & Entertainment Magazine.

.

Bericht: Jingleweb.nl

.

Radio19 (NBP)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-10-15

De Kampioenenjubilee bij Radio 2

De Kampioenenjubilee bij Radio 2

 

De Kampioenen vieren dit jaar hun 25-jaige jubilee. Dat doen ze sinds woensdag in de bioscoop, maar ook bij Radio2 dus. Morgenvroeg presenteert Jan Verheyen tussen 8u en 10u 'De Kampioenenjubilee bij Radio 2'.

 

fckampioenen_art.jpg

 

 
Zoals op elke goeie jubilee zijn de feestvierder erbij: Marijn De Valck (Boma), Niels Destadsbader (Ronaldinho), An Swartenbroeckx (Bieke), Loes Van den Heuvel (Carmen), Johny Voners (Xavier), Ben Rotiers (Pol) en Carry Goossens (Oscar) trekken alvast hun mooiste kostuum aan.
 
 
En er zijn verrassingen. De Radio 2-huisband van Matthieu & Guillaume zorgen voor een muzikale ode, er wordt gespeecht voor de jubilarissen en er is een mooi taalkundig cadeau voor De Kampioenen.
 
 
Zoals op elk geslaagd familiefeest is er ook een quiz. Wie wordt de Kampioen der Kampioenen? Welke acteur weet het meest over wat er de voorbije 25 jaar is gebeurd? Maar wat zou een jubilee zijn zonder een goeie DJ. Zij huurden een expert ter zake in: Radio Hallo-presentator Marc Vertonghen. Hij speelt 2 uur lang op verzoek.
 
 
Feest gegarandeerd. En wie weet welke verrassingen er nog uit de lucht komen vallen... Want waar hangt DDT uit?
 

Logo radio2 Nieuw 2015.png

 
 
Tijdsbalkje rood.gif

08:54 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Uitbreiding dekking lokale DAB-netten in VK

Uitbreiding dekking lokale DAB-netten in VK

 

De uitbreiding van de dekking van verschillende lokale DAB-netten in het Verenigd Koninkrijk is momenteel in volle gang. De afgelopen maanden werden nieuwe zenders aangezet in Norwich, Wiltshire en Dorchester, terwijl in Lincolnshire een nieuw lokaal DAB-net in de lucht gebracht is.

.

file_36772.jpg

.

De grote uitbreiding van de dekking van de lokale DAB-netten maakt deel uit van het zogenaamde “Memorandum of Understanding”, dat in 2012 opgesteld werd door de overheid, de BBC en grote radiogroepen als Global Radio, Bauer Radio en UTV Media.

 

De overheid betaalt bijna 10 miljoen euro van de uitbreiding. De rest wordt betaalt door de BBC en de grote radiogroepen.

 

Door de ingebruikname van 182 nieuwe zenders en de optimalisatie van 49 bestaande zenders stijgt de dekking van de lokale DAB-netten van 76% naar 91,2%. Ook zal nog eens 40.000 kilometer aan wegen dekking krijgen van deze lokale DAB-netten.

 

In maart van dit jaar werd in Rugby, bij Birmingham, het startschot gegeven voor de uitbreiding. De afgelopen maanden is de dekking van verschillende DAB-netten al uitgebreid.

 

Zo werden in de regio Norwich, in het graafschap Norfolk langs de oostkust, twee nieuwe zenders aangezet, waarmee 100.000 luisteraars eindelijk hun lokale radiostations digitaal via de ether kunnen ontvangen. Onder meer Heart Norfolk, BBC Radio Norfolk, Capital, Smooth Radio en Gold zenden uit via dit net. Komend voorjaar worden er nog vier nieuwe zenders aangezet, waardoor het bereik groeit met nog eens 200.000 potentiële luisteraars.

 

Het lokale DAB-net Bournemouth, langs de zuidkust, is nu ook in de steden Dorchester en Weymouth te ontvangen. Door de ingebruikname van twee nieuwe zenders kunnen een slordige 300.000 luisteraars stations BBC Radio Solent, Heart, Capital, Fire Radio en Wave 105 eindelijk via DAB ontvangen.

 

Ook in het westen van Wiltshire, ten oosten van Bristol, is de ontvangst verder verbeterd. Een nieuwe zender in Trowbridge zorgt voor betere ontvangst voor 25.000 inwoners van stations als Heart, Smooth Radio en BBC Wiltshire. Tevens is het kanaal waarop wordt uitgezonden gewijzigd van 12D in 10D.

 

Nieuwe zenders zijn er ook aangezet aangezet ter verbetering van de lokale DAB-netten in Leicestershire en Derbyshire.

 

Tenslotte is in Lincolnshire een nieuw lokaal DAB-net in de lucht gebracht. De licentie hiervoor werd al in 2007 aan exploitant MuxCo toegewezen. Een groot probleem was echter dat er een kanaal was toegewezen wat nogal last zou hebben van veel storingen van omliggende netten. Door het stopzetten van het regionale net voor Yorkshire is kanaal 12A vrijgekomen.

 

Via drie zenders kunnen 400.000 luisteraars in Lincolnshire nu digitaal afstemmen op BBC Radio Lincolnshire, Lincs FM en Compass FM.

 

dabt.jpg

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Test: wat is jouw muzikale leeftijd?

Test: wat is jouw muzikale leeftijd?

 

Behalve een echte leeftijd heeft iedereen een muzikale leeftijd. Radio 1 heeft de muzikale leeftijd van de Belgen al onderzocht. Een onderzoek van Spotify toont aan dat de muzieksmaak van mensen niet meer evolueert eens ze de 33 voorbij zijn. Een theorie die volgens professor Tom ter Bogt (Populaire muziek en jeugdcultuur Universiteit Utrecht) klopt.

 

Hautekiet nam de proef op de som: wat is jouw muzikale leeftijd?

 

Het Nederlandse tv-programma EditieNL heeft daarom, in samenwerking met de landelijke commerciële  radiozender Qmusic, ook een muziekleeftijdstest gemaakt.

 

Glenn%20Gadjr.jpg

 

Er moeten tijdens de muziekleeftijdstest 10 vragen worden beantwoord. Bij iedere vraag kan worden gekozen uit vier antwoorden. Daarna wordt duidelijk wat de muzikale leeftijd is.

 

Klembord01.jpg

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-10-15

Roamingkosten verdwijnen vanaf juni 2017

Roamingkosten verdwijnen vanaf juni 2017

 

Wie vanaf 15 juni 2017 naar een ander land binnen de Europese Unie trekt, zal niet langer meer moeten betalen om te telefoneren, te sms'en of mobiel te surfen. Het Europese Parlement heeft daarvoor - na jaren onderhandelen - het licht op groen gezet in Straatsburg. De Belgische Europarlementsleden reageren positief, maar wijzen ook op onvolmaaktheden van het akkoord.

 

roamin.png

 

Over het afschaffen van de roamingkosten wordt al lang gepraat. Begin dit jaar vonden de lidstaten nog dat de roamingkosten zeker tot 2018 aangerekend mochten blijven. "De Raad wijkt voor de telecomlobby", luidde de kritiek toen.

 

Eind juni bereikten de onderhandelaars van de Raad en het Parlement toch een compromis. Op 15 juni 2017 zullen de roamingkosten definitief verdwijnen, in afwachting gaan op 30 april 2016 de maximumtarieven voort naar beneden. Voor bellen vanuit het buitenland zal dan nog maximum 0,05 euro extra betaald moeten worden, voor een sms 0,02 euro en per megabyte data 0,05 euro. Die compromistekst werd vandaag goedgekeurd.

 

Een ander onderdeel van hetzelfde "telecompakket" is de verankering van het principe van de netneutraliteit. In de wetgeving van alle 28 lidstaten zal ingeschreven moeten worden dat bedrijven die internettoegang aanbieden elke vorm van internetverkeer gelijkwaardig moeten behandelen. Content, apps of specifieke diensten zullen alleen maar in uitzonderlijke omstandigheden geblokkeerd of vertraagd mogen worden.

 

"Ondanks de grote lobby van de telecomindustrie is het toch gelukt om redelijk snel een definitief einde te maken aan roamingkosten", zegt Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere (CD&V). Hij vindt het jammer dat er geen onmiddellijke afschaffing komt, maar kan zich vinden in de trapsgewijze aanpak van het akkoord.

 

Ook de N-VA keurde de compromistekst goed, maar zag toch nog ruimte voor verbetering. "We betreuren dat de consumenten die niet of nauwelijks reizen, de kosten zullen moeten betalen voor mensen die meermaals per jaar naar het buitenland trekken", zegt Anneleen Van Bossuyt. Ze doelt op de vrees dat operatoren die geen vergoeding meer zullen krijgen wanneer buitenlanders tijdelijk van hun netwerk gebruikmaken hun prijzen zullen verhogen om het verlies te compenseren.

 

De nieuwe wetgeving laat evenwel een kleine meerprijs toe, op voorwaarde dat de operatoren kunnen aantonen dat hun binnenlandse tarieven zullen worden beïnvloed. In België moet het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) daarvoor de toestemming geven.

 

Bart Staes (Groen) wijst op nog een ander achterpoortje die de afschaffing van roamingkosten volgens hem relativeert. Tegen 15 december 2016 moet de Europese Commissie definiëren wat 'redelijk gebruik' van roaming is. Wie boven dat niveau verbruikt, zal alsnog een toeslag moeten betalen. Die zal wel niet hoger mogen liggen dan de maximale groothandelsprijs die providers aan elkaar betalen. "Het is dus verre van zeker dat het gebruik van mobiele telefoons over de grens goedkoper wordt vanaf 2017", waarschuwt Staes.

 

buitenland.jpg


De Redactie


Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

NL:NPO treft voorbereidingen naar overstap HD via DVB-T2

NL:NPO treft voorbereidingen naar overstap HD via DVB-T2

 

Uit de meerjarenbegroting van de NPO blijkt dat de publieke omroep de daad bij het woord wil gaan voegen met de overstap in 2017 van aardse digitale tv-uitzending naar HD via DVB-T2.

 

Logo NPO-2.jpg

 

De NPO is op dit moment nog in SD-kwaliteit via de verouderde uitzendtechniek DVB-T te bekijken. De huidige uitzendlicenties lopen op 31 januari 2017 af. Naast de NPO maakt ook KPN voor Digitenne van uitzendlicenties voor digitale aardse tv gebruik.

 

Het ministerie van Economische Zaken heeft nog geen beslissing over de toekomst van digitale aardse tv gemaakt. Mogelijk dat er in de toekomst minder uitzendfrequenties gebruikt gaan worden. Door het inzetten van DVB-T2 kan met minder frequenties een gelijk aantal zenders aangeboden worden.

 

DVB-T2 heeft in de meest optimale situatie door betere compressietechnieken een bandbreedtebesparing tot veertig procent.

 

In Nederland kijken naar schatting rond de miljoen huishoudens digitaal via de ether naar tv. KPN heeft met Digitenne rond de vierhonderdduizend abonnees. De zenders van de NPO en regionale omroepen zijn ongecodeerd en dus zonder abonnement te bekijken. De NPO ziet in DVB-T2 niet alleen mogelijkheden om zenders in HD-kwaliteit uit te zenden.

 

"Door ethertelevisie niet alleen 'in de lucht' te houden, maar ook te innoveren, krijgen kijkers meer mogelijkheden om te kiezen tussen verschillende aanbieders van televisie", liet NPO-bestuurder Henk Hagoort eerder dit jaar weten. Met innovatie doelt Hagoort onder meer op het aanbieden van interactieve- en video on demand-diensten via de HbbTV-techniek. Door koppeling van digitale ethertelevisie met internet kan men zonder tussenkomst van tv-aanbieders niet alleen naar de lineaire kanalen NPO 1, NPO 2 en NPO 3, maar ook naar de uitgesteld kijken-diensten NPO Gemist, NPO Plus en een binnenkort nieuw uit te rollen videodienst kijken.

 

 

Logo DVB-T2.jpg

 

 

NPO wil ook na de omzetting naar DVB-T2 en het aanbieden van de drie landelijke zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 in HD-kwaliteit deze zenders gratis in de ether blijven aanbieden. Hagoort hierover: "De consument is de winnaar met meer keuze tussen aanbieders en meer kwaliteit op het beeldscherm."

 

RadioNL (Jarco Kriek)

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio2:Kies je koffieclassic met de collega's!

Radio2:Kies je koffieclassic met de collega's!

.

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf de muziek te kiezen tijdens de koffiepauze op het werk? Vanaf nu kan dat met de Koffieclassic van Radio 2!

.

koffieclassic.jpg

.

Schrijf je in en kies jouw 5 favoriete koffieclassics. Ook je collega's kunnen hun keuze maken.

.

Vanaf 20 april draait Peter Verhulst elke dag tijdens De Topcollectie één van de favoriete liedjes van jullie bedrijf, een hele week lang.

.  

Zij zorgen er dan voor dat je een volledige maand gratis koffie kan slurpen met je collega’s!

.

KLIK HIER OM JE BEDRIJF IN SCHRIJVEN VOOR DE KOFFIECLASSIC!

.

De Topcollectie van Radio 2 iedere werkdag (van maandag tot vrijdag) van 13 tot 16 uur.

.

koffieclassic_logo.png.jpg

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-10-15

Over de komende Radio 1 Sessies

Over de komende Radio 1 Sessies

 

Radio 1 heeft eergisteren de gastcuratoren van de nieuwe reeks Radio 1 Sessiess bekendgemaakt. Het zijn Henny Vrienten, Kommil Foo, Tourist Lemc en Selah Sue.

 

 

logo Radio 1 (VRT).jpg

 

Radio 1 maakte eergisteren de namen van de vier gastcuratoren van de achtste editie van de Radio 1 Sessies bekend.

 

1.jpg

 

Henny Vrienten, de voormalige zanger van Doe Maar, zal op 19 november optreden met onder anderen George Kooymans van Golden Earring en Tom Barman van dEUS. Kommil Foo nodigt op 17 november Spinvis en Derek uit en Tourist Lemc bijt de spits af op 16 november. Selah Sue staat op woensdag 18 november op het podium.

 

Henny Vrienten nodigt op donderdag 19 november Ernst Janz, Jan Hendriks, George Kooymans, Tom Barman, Lieven Tavernier en Opgezwolle uit.

 

"Ik hoop ook dat Mauro Pawlowski komt, maar dat is nog niet helemaal uitgeklaard", aldus Vrienten in "De ochtend" op Radio 1.

 

Ernst Janz en Jan Hendriks speelden met Vrienten in Doe Maar en treden momenteel met de muzikant op tijdens de tournee met het recentste album "En toch". George Kooymans is bekend van de band Golden Earring. Opgezwolle is een rapduo uit Nederland.


Kommil Foo doet het met Spinvis en Derek


Het Dendermondse cabaretduo Kommil Foo neemt de Radio 1 Sessie op dinsdag 17 november voor zijn rekening. De broers Walschaerts nodigen Stef Kamil Carlens, Spinvis, Wannes Capelle, Derek en Pigeon uit.


Pigeon is de artiestennaam van Katrien Verfaillie, een klassieke pianiste.

 

2.jpg

 Tourist Lemc nodigt Daan en Bart Peeters uit


Tourist Lemc bijt op maandag 16 november de spits af als gastcurator van de eerste Radio 1 Sessie. De Antwerpse hiphopartiest zal het podium delen met Bart Peerters en Daan.


Tourist Lemc nodigt ook de Nederlandse rapper Typhoon uit en de Franse reggaezanger Pierpoljak. "Ik kijk er echt naar uit om met Pierpoljak op te treden. Ik ben een groot bewonderaar van hem", aldus Tourist Lemc.

 

3.jpg

Selah Sue in duet met Melanie Di Biasio

Selah Sue staat op woensdag 18 november op het podium.

Ze deelt het met Melanie Di Biasio, het jonge Brusselse duo Hydrogen Sea (zangeres Birsen Uçar en multi-instrumentalist PJ Seaux) en Pomrad, het alter ego van keyboardspeler en producer Adriaan van de Velde.

 

4.jpg

 

De achtste editie van de Radio 1 Sessies vindt plaats van maandag 16 tot en met donderdag 19 november. De vier concertavonden zullen uitgezonden worden op Radio 1. De concerten vinden plaats in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende