30-10-15

De Kampioenenjubilee bij Radio 2

De Kampioenenjubilee bij Radio 2

 

De Kampioenen vieren dit jaar hun 25-jaige jubilee. Dat doen ze sinds woensdag in de bioscoop, maar ook bij Radio2 dus. Morgenvroeg presenteert Jan Verheyen tussen 8u en 10u 'De Kampioenenjubilee bij Radio 2'.

 

fckampioenen_art.jpg

 

 
Zoals op elke goeie jubilee zijn de feestvierder erbij: Marijn De Valck (Boma), Niels Destadsbader (Ronaldinho), An Swartenbroeckx (Bieke), Loes Van den Heuvel (Carmen), Johny Voners (Xavier), Ben Rotiers (Pol) en Carry Goossens (Oscar) trekken alvast hun mooiste kostuum aan.
 
 
En er zijn verrassingen. De Radio 2-huisband van Matthieu & Guillaume zorgen voor een muzikale ode, er wordt gespeecht voor de jubilarissen en er is een mooi taalkundig cadeau voor De Kampioenen.
 
 
Zoals op elk geslaagd familiefeest is er ook een quiz. Wie wordt de Kampioen der Kampioenen? Welke acteur weet het meest over wat er de voorbije 25 jaar is gebeurd? Maar wat zou een jubilee zijn zonder een goeie DJ. Zij huurden een expert ter zake in: Radio Hallo-presentator Marc Vertonghen. Hij speelt 2 uur lang op verzoek.
 
 
Feest gegarandeerd. En wie weet welke verrassingen er nog uit de lucht komen vallen... Want waar hangt DDT uit?
 

Logo radio2 Nieuw 2015.png

 
 
Tijdsbalkje rood.gif

08:54 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.