06-10-15

FRANKRIJK KLINKT STEEDS MEER “BRANDY”

FRANKRIJK KLINKT STEEDS MEER “BRANDY”

 

In Frankrijk is voor veel radiostations “La Rentrée” -zeg maar het begin van het nieuwe radioseizoen na de zomer- hét moment om hun luisteraar te verrassen met nieuwe vormgeving.

 

BRANDY_FRANKRIJK.jpg

 

BRANDY JINGLES produceerde nieuwe jingles voor onder anderen Contact FM, Mistral FM, Metropolys en Horizon.

 

Contact FM zweert bij vormgeving op maat. De zender ziet de eigen sound als een strategisch middel om zich als hitzender te onderscheiden. Hun jinglepakket is uitgebreid met enkele tragere cuts die perfect mixen met de tracks met lagere BPM die nu de hitlijsten halen.

 

Beluister een aircheck: http://bit.ly/1FP1UvL 

 

“De jingles van Brandy zijn essentieel voor de flow van onze uitzendingen. Ze maken mee het succes uit van Metropolys” zegt Bertrand Devetter,programmadirecteur bij Metropolys. Het station werkt al 6 jaar samen met Brandy. Voor Metropolys produceerde Brandy jingles op basis van het Kickstart-pakket.

 

Beluister een aircheck: http://bit.ly/1MGkGrd

 

Ook Mistral FM, in het zuiden van Frankrijk, combineert Kickstart-jingles met een selectie uit pakketten die origineel voor Qmusic en MNM zijn geproduceerd.En toch klinkt deze vormgeving als een coherent geheel.

 

Beluister een aircheck: http://bit.ly/1L1dVuI

 

En Horizon, een AC-station uit Noord-Frankrijk, liet een makkelijk meezingbare signatuur ontwikkelen. Een vaste melodie neergezet door adlibs maken dit pakket heel opmerkelijk.

 

Beluister een aircheck: http://bit.ly/1LnyXJt

 

Brandy_logo_478x171_1-new-520x245.jpg

 

Over Brandy

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële in Europa, Noord- & Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

Bezoek hun NIEUWE website http://www.brandy-jingles.com

Volg hen via Twitter https://twitter.com/BrandyJingles

Hun Facebook wall https://www.facebook.com/BRANDYjingles?ref=ts

 

Persbericht.gif

Brussel, 5 oktober 2015

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.