05-10-15

NL:Sky Radio Christmas is al 'on air' !

NL:Sky Radio Christmas is al 'on air' !

 

Sky Radio heeft wijzigingen doorgevoerd bij het zenderaanbod op DAB+. Het digitale themakanaal Sky Radio Hits heeft voor de kerstmuziek van Sky Radio Christmas plaats moeten maken.

 

c175.png

 

Sky Radio heeft twee kanaalsloten beschikbaar op DAB+ frequentiemux 11C die door landelijke commerciële omroepen gebruikt wordt. Als hoofdkanaal wordt Sky Radio met een bandbreedte van 80kbps uitgezonden. De resterende 48kbps wordt gebruikt voor de doorgifte van het digitale themakanaal Sky Radio Hits. Dit laatste genoemde themakanaal wordt elk jaar tijdens de laatste drie maanden van het jaar ingeruild voor 'Sky Radio Christmas'.

 

Hierdoor kan de bezitter van een DAB+ radio nu al 24/24 uur naar kerst- en kerst gerelateerde muziek luisteren. TV-presentator Albert Verlinde opende het nieuwe seizoen van Sky Radio Christmas al op donderdag 1 oktober j.l..

 

 

Sky Radio Christmas is ook via het digitale online platform van Sky Radio via het internet te beluisteren. Luisteraars kunnen dus nu al via de radiozender in de stemming komen voor wellicht de gezelligste tijd van het jaar. Klassiekers als Last Christmas van Wham! Maar ook actuelere kerst-hits zoals Being Alone At Christmas van Miss Montreal en Christmas Lights van Coldplay zijn non-stop op Sky Radio Christmas te beluisteren.

 

Wie dus in Vlaanderen woont dicht bij Nederland kan dus ook al via de ether (DAB+) gaan luisteren!

 

TotaalTV (Jarco Kriek)

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.