15-09-15

DE NIEUWE Q-JINGLES: een stevig statement

DE NIEUWE Q-JINGLES: een stevig statement

 

Jingles die niet klinken als jingles en die je qua sound niet van de actuele hits kan onderscheiden, zo kan je het nieuwe custom pakket voor Qmusic nog het best omschrijven.

Tracks met een zelden gehoorde production value. Qmusic is er zeer enthousiast over!

 

20150914_BRANDY_Qmusic.jpg

 

Qmusic wacht niet tot zijn publiek enig teken van luistermoeheid vertoont om te evolueren. In België groeit het station verder door terwijl het in Nederland een historische score haalde in de jongste luisterpeiling. Toch besliste het management om de zender een radicale make over te geven: een nieuwe visuele én auditieve identiteit.

 

De slogan is voortaan “You make us Q”. De jingles zijn niet langer volledig gezongen, maar zijn een mix van subtiele zang, voice over en hele straffe muziek.De jingles kregen een heel eigen structuur: een zeer herkenbaar instrumentaal sonic logo, een korte muzikale opbouw, zang en een gesproken afsluiter. Power en authenticiteit waren de key values bij de productie.

 

YMUQ bestaat uit 7 basiscuts, een TOH-sequentie en een hele reeks functionele tunes voor nieuws, weer en verkeer. Hiermee haalt Qmusic tools in huis om een sterke auditieve brand neer te zetten en waarmee de DJ’s de perfecte overgang kunnen maken.

Beluister een aircheck HIER  (https://soundcloud.com/brandyjingles/you-make-us-q-aircheck)

 

logo Q Music.jpg

OVER Q-MUSIC

 

Q-music is op korte tijd uitgegroeid tot één van de meest sexy radiobrands in West-Europa. De groep heeft nationale zenders in België en Nederland. Het station besteedt veel aandacht aan vormgeving als element om zijn strategie te realiseren.

 

brandy logo.png

OVER BRANDY

 

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio en graphic design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële in Europa, Noord- & Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

Bezoek hun nieuwe website http://www.brandy-jingles.com

Volg hen via Twitter twitter.com/BrandyJingles

Hun Facebook wall facebook.com/BRANDYjingles

PERSBERICHT: Brussel, 14 september 2015 DIEDERIK DECRAENE:

 

tijdsbalkje rood

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.