09-09-15

TVVlaanderen biedt live tv op tweede scherm aan

TVVlaanderen biedt live tv op tweede scherm aan

 

Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

 

naamloos.png

 

De nieuwe dienst is onder de namen TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV vandaag in heel België beschikbaar gekomen. Afhankelijk van het bij deze tv-aanbieders afgenomen tv-abonnement zijn er tot 24 zenders via pc, laptop, tablet en smartphone live te bekijken. Hieronder bevinden zich de meest bekeken Vlaamse zenders. Per abonnement kan de noodzakelijke app op vijf verschillende apparaten geïnstalleerd worden. Er kan via wifi en mobiel 3G of 4G internet gekeken worden. De apps zijn er voor tablets en smartphones die werken op het iOS- en Android-besturingssysteem.

Ook satellietkijkers kunnen mobiel kijken

 

Met de nieuwe mobiele tv-dienst van M7 Group hoeven klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT hun favoriete programma niet meer te missen. "We kennen allemaal het gevoel van wanneer de tv bezet is en we absoluut ons favoriete programma live willen bekijken”, zegt Marco Visser, CEO van M7 Group. "De lancering van TV VLAANDEREN Live TV en TéléSAT Live TV toont onze toewijding om onze producten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de vraag onze klanten”, aldus Marco Visser, CEO van M7 Group.

Gratis bij Alles-in-1

 

Het gebruik van de mobiele streamingdienst Live TV is gratis voor klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT die een Alles-in-1-abonnement afnemen. Kijkt met alleen via de satelliet naar digitale tv is de tv-dienst optioneel voor €3,95 per maand aan het lopende abonnement worden toegevoegd. TV Vlaanderen Alles-in-1-abonnees kunnen TV Vlaanderen Live TV direct gebruiken via http://livetv-tv-vlaanderen.be. De noodzakelijke app voor tablet en smartphone tevens in e App Store en Google Play gratis verkrijgbaar. TV Vlaanderen satellietkijkers kunnen vanaf morgen een optioneel abonnement op de mobiele tv-dienst afsluiten.

 

extra.jpg

 

TotaalTV (Jarco Kriek)

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.