07-09-15

Donderdag staat de VRT in het teken van de vluchtelingen

Donderdag staat de VRT in het teken van de vluchtelingen

 

De vluchtelingencrisis grijpt iedereen aan. De VRT blijft als openbare omroep niet afzijdig, en wil over dit onderwerp alle Vlamingen goed informeren en bewust maken van deze situatie. Daarom slaan al de netten van VRT (radio, televisie en online) de handen in elkaar met #Opdevlucht.

 

Op de vlucht.jpg

 

Op donderdag 10 september en in aanloop naar die dag zullen alle netten een eigen initiatief of programma in het teken van de vluchtelingencrisis lanceren. Met informatie, getuigenissen en bovendien veel menselijke verhalen. De VRT heeft daarbij oog voor alle hartverwarmende inspanningen van de vele initiatiefnemers.


Dit zal te zien en te volgen zijn in onder meer "Van Gils en Gasten" (Eén), "De afspraak", "Radio Gaga", "Terzake" (Canvas), de Ketnet-wrap en "Karrewiet", de verschillende nieuws- en actuaprogramma’s van Radio 1 en Studio Brussel en "Music for Life", de regionale programma's van Radio 2 en "De madammen", "Planeet De Cock"  en "Generation M" (MNM), "Espresso" (Klara), Deredactie.be en een voor de gelegenheid opgericht webplatform. De ploegen achter al deze programma’s, zullen ondersteund worden door de knowhow van VRT Nieuws.


Meer concrete details maakt de VRT de komende dagen bekend.

 

logo vrt logo.png

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.