06-09-15

StuBru:Muse speelt voor 'Music For Life'

StuBru:Muse speelt voor 'Music For Life'

 

Muse speelt op 16 september een exclusief concert in de AB in Brussel ten voordele van Music For Life. De Britse rockband kiest als goede doel Artsen Zonder Grenzen. Wie erbij wil zijn, kan vanaf vandaag een sms sturen naar 4342 (1 euro/sms) wanneer Muse gedraaid wordt op Studio Brussel.

 

1159696553.jpg

 

Een van de eerste Music For Life-acties dit najaar is "Muse for Life" in de AB. "Het is een kleinere zaal dan die waarin we normaal spelen", vertelde drummer Dominic Howard aan Siska Schoeters.

 

De band koos zelf voor Artsen Zonder Grenzen, een internationale medische noodhulporganisatie met projecten in meer dan 60 landen. Vandaag biedt de organisatie onder meer hulp aan vluchtelingen die via Libië en Turkije Europa proberen te bereiken. Artsen Zonder Grenzen is "thrilled" dat Muse hun organisatie gekozen heeft. "Dit is ontzettend ondersteunend."

 

Er zullen geen tickets voor het concert in de AB verkocht worden. Enkel wie de komende week een sms voor het goede doel stuurt wanneer Muse gedraaid wordt op Studio Brussel, maakt kans op een plek in de AB. Elke keer Muse weerklinkt, worden 20 mensen beloond met een ticket. De opbrengst van de sms-actie gaat integraal naar Artsen Zonder Grenzen.

 

Wie in het najaar een actie wil organiseren voor de "Warmste week", kan die vanaf vandaag registeren op musicforlife.be. Naast acties kunnen ook vzw's zich nog registeren.

 

 

logo stubru.jpg

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.