10-09-15

Radiozender voor Versuz en Sportpaleis in Antwerpen

Radiozender voor Versuz en Sportpaleis in Antwerpen

 

De Hasseltse discotheek Versuz en de Sportpaleis Group zijn sedert dinsdag 1 september met een eigen radiozender van start gegaan, respectievelijk Versuz Radio en Sportpaleis FM genaamd. Beide delen de Antwerpse 107 FM-frequentie en vullen elke dag een specifiek tijdsblok op.

 

sportpaleis_fm.jpg

                                                                                                                                           Foto: Sportpaleis Group

 

Versuz Radio brengt van middernacht tot 6 uur ’s ochtends de beste dance muziek met live interventies vanuit de club. Sportpaleis FM neemt het over van 6u tot middernacht en brengt op zijn beurt actuele pop - en rockmuziek.


Versuz Radio is elke dag van de week te beluisteren van middernacht tot 6u. De zender richt zich tot een breed publiek dat oor heeft voor kwalitatieve, dansbare (elektronische)  muziek. De vaste resident DJ’s brengen hun eigen mixen, maar er zullen zeker ook nationale en internationale DJ’s aan bod komen.


Van 6u tot middernacht neemt Sportpaleis FM het over van Versuz Radio. De muziek zal grotendeels dezelfde zijn als die welke live in de zalen te beleven valt. De non-stop uitzending zal alleen door nieuwsbulletins (elk uur), promospots voor concerten en evenementen in de zalen, berichten over optredende artiesten en andere korte redactionele aankondigingen worden onderbroken. Op sommige avonden zal de zender naar een zaal overschakelen om live verslag uit te brengen over een concert.

 

Buiten Antwerpen (het ontvangstgebied van de 107 FM) kan de radio 24/24 via hun website (webstream )worden beluisterd.

 

HBVL

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.