01-09-15

StuBru:Registreer uw acties voor tiende "Music for life"

StuBru:Registreer uw acties voor tiende "Music for life"

 

Van 18 tot en met 24 december kampeert Studio Brussel opnieuw in de Schorre in Boom voor de "Warmste week". Wie een actie wil organiseren voor de tiende "Music for life" kan die sedert gisteren registeren op de website.

 

Music For Life.jpg

 

Studio Brussel slaat opnieuw de handen in elkaar met de Koning Boudewijnstichting voor de organisatie van "Music for life". De stichting zorgt ervoor dat het geld na de benefietacties bij de juiste vzw's terechtkomt.

 

"Meer dan de helft van de vzw's die vorig jaar meededen aan "Music for life" hebben meer dan 1.000 euro op de rekening gekregen", zegt Gerrit Rauws van de Koning Boudewijnstichting op Studio Brussel. "7 procent van de vzw's heeft zelfs meer dan 10.000 gekregen." Opvallend is ook dat het niet enkel om geld gaat. De verenigingen krijgen ook meer naambekendheid, meer schenkers en meer vrijwilligers.

 

 

Wie in het najaar een actie wil organiseren voor de "Warmste week", kan die vanaf vandaag registeren op musicforlife.be. Naast acties kunnen ook vzw's zich nog registeren.

.

logo stubru.jpg

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.