29-08-15

Radio2:Tussen 'Pot en Pinte' live vanop Cultuurmarkt Antwerpen

Radio2:'Tussen Pot en Pinte' live vanop Cultuurmarkt Antwerpen

 

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een overkoepelend initiatief dat de energie van cultureel Vlaanderen bundelt en het aanbod van het nieuwe seizoen feestelijk voorstelt. Het publiek wordt op één dag en op één plaats volledig gratis geïnformeerd over het culturele aanbod.

 

tussenpotenpinte met marc pinte.png

 

Er is een infomarkt met bijna 200 infostands en er zijn live optredens uit verschillende disciplines: muziek, dans, theater, circus, literatuur ... Deze editie vindt morgen plaats (zondag 30 augustus), van 11.00 tot 18.00 uur op een 25-tal binnen- en buitenlocaties in de historische Antwerpse binnenstad.

 

Logo radio2 Nieuw 2015.png

 

De Cultuurmarkt van Vlaanderen vindt plaats in het centrum van Antwerpen. Met de fiets of het openbaar vervoer raak je makkelijk tot vlak bij de Cultuurmarkt. Alle locaties liggen op wandelafstand van elkaar en zijn afgesloten voor alle autoverkeer.

 

ca652abe907905213fafc94df099bd23.jpg

 

Radio 2 presenteert er morgen een live ‘Tussen Pot en Pinte’, met live artiesten in samenwerking met de Sportpaleisgroep.

 

Marc Pinte ontvangt er o.a. acteurs uit 'The Beauty & The Beast', 'Lelies in Symfonie', en  'De Sprookjesboom' . Maar ook Ellen Ten Damme, Jacques Vermeire, Belle Perez, Els De Schepper, Gene Thomas, Lissa Lewis en Rob De Nijs komen langs in onze studio op de Handschoenmarkt tussen 12u en 16u.

 

Meer info op deze website

 

naamloos.png

 

Radio2

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.