27-08-15

Zondag grootse en 4e Familiedag Radio PROS !

Zondag grootse en 4e Familiedag Radio PROS !

 

Aanstaande zondag 30 augustus,gaat op de parking van de studio van lokale Radio PROS in Heldergem de 4e grote familiedag door.Deze gaat al van start om 12 uur.Normaal was dat 13 uur maar wegens de opkomst van een 30-tal (een record!) Vlaamse artiesten moeten de Prossers noodgedwongen een uurtje vroeger van start gaan.De show gaat alzo non-stop door tot (ongeveer) 19u.Deftig en mooi uur om de (feestelijke) zondag af te sluiten.

 

familiedag%20pros.jpg

 

In ieder geval zal het weer uitstekend zijn,alzo de weersvoorspellingen.Ondertussen zijn ze het al gewoon in de Heldergemstraat.De weergoden zijn de activiteiten van PROS goedgezind.Er zal uiteraard een grote feesttent staan op de parking van PROS in Heldergem.Niet voor de regen maar in dit geval om de aanwezigen van de nodige schaduw te voorzien.

 

Uiteraard zijn er terug versnaperingen,natjes en droogjes én zelfs pasta voorzien.Er zijn natuurlijk ook de gekende Hotdogs én de inmiddels overbekende pannenkoeken.Dat alles aan zeer democratische prijzen!In principe moet moeder zondagmiddag dus niet koken...

 

Heel wat Vlaamse (en zelfs Hollandse) vedetten verlenen hun medewerking hieraan, gratis en voor niks.Ze doen dat allemaal om hun fans te plezieren maar ook omdat Radio PROS een oor én een oog heeft voor het in het Nederlands gezongen woord.

 

Iedereen is van harte welkom en zoals gebruikelijk is de inkom volledig gratis.

 

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014.jpg

 

Wie er niet kan bij zijn om een of andere reden kan de show ook beluisteren via de 105.8 FM in het ontvangstgebied.Wie buiten de FM zone valt kan meeluisteren via de livestream (zie ook website PROS).

 

Dansende PROSSERS.gif

 

 tijdsbalkje rood                           

14:45 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.