27-08-15

MNM:Lost Frequencies krijgt eigen radioshow

MNM:Lost Frequencies krijgt eigen radioshow

 

Lost Frequencies krijgt op jongerenzender MNM een eigen radioshow. Felix De Laet, zoals de dj heet, zal vanaf morgenavond-28 augustus- elke vrijdagavond "MNM Party, Lost Radio Show" presenteren. MNM trekt in het nieuwe radioseizoen op vrijdag- en zaterdagavond resoluut de kaart van de dancemuziek.

 

465449574.jpg

 

Lost Frequencies zal elke vrijdagavond op MNM te horen zijn tussen 21 en 22 uur. De jonge dj scoorde begin dit jaar in meer dan 25 landen een nummer 1-hit met “Are you with me”. Ook zijn tweede single, “Reality”, staat al in verschillende landen op nummer 1. Felix De Laet stond de voorbije zomer ook op Tomorrowland.

 

In het nieuwe radioseizoen staan vrijdag- en zaterdagavond op MNM in het teken van feestmuziek. Vrijdagavond begint met de "MNM Urban50" (19-21 uur), de lijst met de vijftig beste hiphop- en R&B-platen. Na Lost Frequencies neemt Lady S (22-23 uur) over met "MNM Party, Mix It Up". Van 23 uur tot middernacht is er "MNM Party, Mix & Match" met Erwin De Nul.

 

Op zaterdag is er van 19 tot 21 uur de "MNM Dance50". Daarna volgen “MNM Party, Regi In The Mix” (21-22 uur) en "MNM Party, Smash The House" met Dimitri Vegas & Like Mike (22-23 uur). Alle deelnemers aan de talentenwedstrijd "Start to DJ" zetten de nacht in van 23 uur tot middernacht.

 

mnm logo.jpg

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.