04-10-15

NL:Radio 6 eert Nederlandse artiesten met Soul & Jazz Awards

NL:Radio 6 eert Nederlandse artiesten met Soul & Jazz Awards

 

De landelijke publieke zender Radio 6 staat op 8 oktober in het teken van de 'Radio 6: de Soul & Jazz Awards'. In de Vorstin in Hilversum reikt de publieke soul- en jazz-zender zeven Awards uit aan de beste soul en jazz-artiesten van eigen bodem, afgewisseld met optredens van diverse artiesten.

 

file_150810.jpg

 

Vanaf 23 september kunnen de luisteraars stemmen via de website van Radio 6 op hun favoriete bands en artiesten. Radio 6 zendt de 'Soul & Jazz Awards 2015' op 8 oktober live uit van 19.00 tot 23.00 uur, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

 

logo npo radio 6.jpg

 

Radio 6 deejays Winfried Baijens en Angelique Houtveen presenteren samen de avond van de jaarlijkse radioprijzen. Optredens zijn er onder andere van New Cool Collective, Giovanca, Sarah-Jane en Paul van Kessel.

Luister hier live naar NPO Radio 6 Soul & Jazz

 

RadioNL (Martin Slijper)

afstemschaal radio-2.jpg

 

 Hoe luisteren in Vlaanderen naar Radio 6?

 

De radioprogramma’s zijn te beluisteren met behulp van een satellietschotel via de Astra 3 (23,5° Oost) in gans Europa én nog wat daarbuiten (de uitzendingen zijn FTA ).Ook via DAB(+) (enkel mogelijk in Vlaanderen vlakbij grensgebieden met Nederland ),DVB-T en natuurlijk ook online via livestream. Radio 6 heeft geen etherfrequenties voor AM en/of FM.In principe kunnen we dus spreken van een echte Nederlandse digitale (publieke/openbare) zender !

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.