25-08-15

StuBru:Linde Merckpoel komt met "At your service"

StuBru:Linde Merckpoel komt met "At your service"

 

Vanaf volgende maand staat Linde Merckpoel helemaal tot uw dienst. Op Studio Brussel gaat ze op vrijdagavond "At your service" presenteren, een programma waarin ze de luisteraar op alle mogelijk manieren probeert te helpen. Ook tijdens de week zet ze dit nobele voornemen verder, zowel op de radio als online.

 

920964857.jpg

 

Een eigenzinnige klantendienst. Dat is wat Merckpoel vanaf september uit de grond stampt. Om te beginnen gaat ze op vrijdagavond tussen 18 uur en 20 uur "At your service" presenteren. In dat programma zal ze iedereen die om haar hulp vraagt met raad en daad proberen bij te staan.

 

Daarbij houdt het niet op. Tijdens de week zet ze haar opdracht als ombudsvrouw verder en maakt ze samen met haar beste vriend en cameraman Arnout Bracke (foto VRT) ludieke filmpjes waarin ze mensen in nood een handje helpt. Die filmpjes verschijnen vervolgens op de website van Studio Brussel. Even goed breekt ze in andere programma's in om ook op de radio verder mensen bij te staan.

 

Het radioprogramma "At your service" start op vrijdag 4 september. In onderstaand filmpje geeft Merckpoel al een voorsmaakje van haar hulpvaardigheid.

.

 

De Redactie

logo StuBru.jpg

 

Zondagochtend was Linde At Your Service op Camping A van Pukkelpop. Ze hielp alle Studio Brussel-luisteraars die hulp nodig had bij het inpakken en opvouwen van hun tent! Klik HIER voor foto's én een filmpje.

 

dsc_8638_0.jpg

 

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.