08-09-15

Eén:"Voor wat hoort wat" vf.10 september

Eén:"Voor wat hoort wat" vf.10 september

 

Op 10 september wordt de eerste aflevering van de nieuwe televisieserie "Voor wat hoort wat" uitgezonden op Eén. De tragikomische reeks vertelt het verhaal van vier jongeren die na criminele feiten voor hun taakstraf terechtkomen in een bejaardentehuis aan de kust.

 

4_14.jpg

 

Eén heeft jong en oud talent gecast voor de nieuwe fictieserie "Voor wat hoort wat". Onder anderen Tiny Bertels, Lize Feryn, Chris Lomme en Jaak Van Assche vertolken de hoofdrollen in de nieuwe tragikomische serie.

 

"Voor wat hoort wat" vertelt het verhaal van vier jongeren die een taakstraf krijgen na criminele feiten. Ze moeten werken in een luxueus bejaardentehuis aan de kust.

 

Als plots donkere wolken boven de seniorie hangen, kan alleen een radicale actie het onheil afwenden. De bejaarden hebben daarvoor de hulp nodig van de tieners.

 

Voor wat hoort wat is een productie van Fobic Films (Mariano Vanhoof en Geoffrey Enthoven). Eerder produceerden ze de films "Halfweg" en "Hasta la vista". Christophe Van Rompaey ("Vermist", "Aanrijding in Moscou") nam de regie van Voor wat hoort wat voor zijn rekening.

 

De Redactie

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.