18-08-15

Q-Music:Sam De Bruyn doet de avondspits (e.a. nieuws)

Q-Music:Sam De Bruyn doet de avondspits (e.a. nieuws)

 

Sam De Bruyn zal vanaf dit najaar de luisteraars van QMusic door de avondspits loodsen. De commerciële radiozender heeft vandaag zijn nieuwe programmatie bekend gemaakt. Sven Ornelis neemt zoals aangekondigd afscheid van het ochtendblok. Kürt Rogiers maakt zelf zijn voorlopige afscheid bekend.

 

2310687871.jpg

 

De overstap van De Bruyn van Studio Brussel naar QMusic bracht op sociale media heel wat teweeg. Sam De Bruyn presenteerde gedurende 8 jaar verschillende programma's in verschillende slots. Hij was afgelopen najaar nog een van de gezichten van de solidariteitsactie Music for Life. Welk programma hij op QMusic zou presenteren, was tot vandaag nog niet bekend. 


De Bruyn krijgt het belangrijke avondblok, tussen 16 en 19 uur. Wim Oosterlinck, eveneens een voormalige Stubru-stem, schuift daardoor na verschillende jaren in de avondspits op naar het vroege namiddagblok tussen 13 en 16 uur.


Sam De Bruyn krijgt in de avondspits een vaste sidekick naast zich: Heidi Van Tielen, die tot vorig seizoen verschillende programma's presenteerde op JOE fm, het andere radionet van Medialaan.

In de vernieuwde QMusicprogrammatie is niet voor alle vaste stemmen nog plaats. Presentator Kürt Rogiers, de sidekick was van Sven Ornelis tijdens de ochtend, valt uit de boot. 


Rogiers presenteerde het voorbije seizoen zijn eigen middagprogramma tussen 12 en 13 uur. Hij kondigde zijn "voorlopig afscheid" bij de zender zelf aan via Twitter.


Rogiers was 7 jaar actief bij de radiozender. Hij zal dit najaar wel nog te zien zijn op VTM, in het nieuwe seizoen van "The voice kids".

.

logo Q-music.jpg

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.