21-08-15

Klara: Méér Jazz vanaf 31 augustus

Klara: Méér Jazz vanaf 31 augustus

 

Lies Steppe (foto VRT) wordt de gids voor jazzliefhebbers op Klara. De presentatrice gaat drie programma's over jazz voor haar rekening nemen. Elke maandagavond presenteert ze het nieuwe programma "Late night jazz". Daarnaast zal ze ook de jazzprogramma's "Take 7" op vrijdag en "Round midnight" op zondag presenteren.

3069499870.jpg

 

Klara heeft Lies Steppe voorgesteld als "jazzlady" van het najaar. De presentatrice neemt vanaf 31 augustus drie jazzprogramma's op de radiozender voor haar rekening.


Elke maandagavond, tussen 22 uur en middernacht, zal Steppe het nieuwe programma "Late night jazz" presenteren. In het programma komt recent en experimenteel jazzwerk aan bod.


In "Take 7", op vrijdag van 19 tot 22 uur, worden ontspannende jazzplaten gedraaid en elke zondagavond van 22 tot 24 uur grasduint Steppe door het rijke jazzverleden met een aanbod van jazzklassiekers.


Weekend

Het weekendschema van Klara wordt dit najaar licht gewijzigd. Werner Trio, die zijn tiende seizoen ingaat, begint vanaf 5 september om 10 uur.

 

Daardoor verschuift "De liefhebber" met Katelijne Boon naar 11 uur. "Iedereen klassiek" wordt wegens succes ontdubbeld en is er nu op zaterdag en zondag. Sieglinde Michiel presenteert.

 

Ze ruilt haar programma "Club Klara" met Olav Grondelaers, die de Klara-luisteraar voortaan ten dans uitnodigt op zondag van 11 tot 13 uur.

.

Logo Klara.jpg

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.