22-08-15

TV:Het najaar van VIER

TV:Het najaar van VIER

 

Vier heeft onlangs de programma's voor het komende najaar voorgesteld. Naast vaste waarden als "De ideale wereld", "De rechtbank", "De slimste mens ter wereld" en "Komen eten" zullen ook nieuwe formats als "Geubels en de idioten", "Karen & De Coster" en "De blauwe gids" op antenne verschijnen.

 

VIER logo.png

 

Het najaar van Vier wordt een mix van bekende programma's en nieuwe formats. Otto-Jan Ham is van de partij met een nieuwe seizoen van "De ideale wereld" en Herman Verbruggen blijft aan boord als presentator van "Komen eten".

 

"Het klapsalon", "De rechtbank" en de televisiequiz "De slimste mens ter wereld" krijgen ook een nieuw seizoen.

 

Fans van Philippe Geubels zullen met speciale aandacht uitkijken naar "Geubels en de idioten". De komiek zal samen met Pedro Elias en Sarah Vandeursen op zoek gaan naar antwoorden op de vele vragen die hij zich stelt, van existentiële levensvragen tot kolder.

 

Gilles De Coster en Karen Damen presenteren een nieuw actua- en discussieprogramma op Vier. In "Karen & De Coster" gaan ze in op grote en kleine maatschappelijke kwesties.

 

Er komt in het najaar ook een show waarin het vermogen van de Vlamingen wordt geschat. "Hoeveel ben je waard?" wordt in goede banen geleid door Evy Gruyaert en "De ideale wereld"-reporter Luc Haekens duikt voor "De blauwe gids" onder in de wereld van de Belgische aristocratie.

 

De Redactie

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.