18-07-15

Gratis WiFi aan Belgische kust

Gratis WiFi aan Belgische kust

.

Wie naar de Belgische kust op vakantie gaat kan mogelijk gratis wifi gebruiken. De Belgische kabelaar Telenet is bezig met het uitrollen van Wi-Free zones voor iedereen.

 

 

naamloos.pngKabelaar Telenet werkt aan de uitrol van een groot gratis toegankelijk wifi netwerk in diverse steden in Vlaanderen en ook alle belangrijke toeristische centra langs de hele Belgische kust.

 

In Blankenberge, Oostende, Koksijde en Knokke komen binnenkort zogeheten "Wi-Free"-zones die gratis toegankelijk zijn voor iedereen, ook niet-klanten.De wifi zones langs de Belgische kust worden nog deze zomer gerealiseerd. Het is dan mogelijk om onbeperkt van gratis wifi gebruik te maken. Wel hebben Telenet klanten een streepje voor omdat deze na dit twee uur te hebben gebruikt dezelfde snelheid behouden, middels inloggen met hun klantgegevens. Alle andere gebruikers moeten het dan met een beperkte snelheid doen. Ook de binnenstad van Kortrijk krijgt een gratis wifi netwerk en heeft de primeur.

 

Niet onbelangrijk om weten is ook dat Proximus en Telenet zijn Hotspots (Wi-Free) heeft en dat De Lijn dit jaar ook zorgt voor Wi-Fi op bepaalde trams aan de kust.

 

De kans dat je aan de kust zonder internet zal vallen met je smartphone of tablet wordt dus bijzonder klein !

 

naamloos.png

Wat is WiFi?Klik HIER

 

tijdsbalkje rood

09:35 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.