22-07-15

Radio2:Geena Lisa presenteert 'zomerhit'

Radio2:Geena Lisa presenteert 'zomerhit'

 

Geena Lisa (foto VRT) presenteert op zaterdag 22 augustus de 41e editie van Radio 2 Zomerhit vanop de zeedijk in Blankenberge. Tijdens een zomerse show maandag jl. in Blankenberge werden de genomineerden al bekendgemaakt.

 

gena lisa zomerhit.jpg

 

Naar jaarlijkse gewoonte reikt Radio 2 tijdens de zomer prijzen uit aan de beste Vlaamse artiesten van het afgelopen jaar, met als belangrijkste award die voor "Zomerhit van het jaar".

 

Afgelopen maandag werden tussen 13 en 16 uur de genomineerden bekendgemaakt in de categorieën beste zanger, beste zangeres, beste groep, beste ambiance, doorbraak en beste Nederlandstalig lied.

 

De genomineerden werden bekendgemaakt door winnaars van de voorbije jaren 2 Fabiola, Barbara Dex, Jelle Cleymans, Bandits en Bart Kaëll. Ze zullen ook nog zingen voor het aanwezige publiek.

 

Sedert afgelopen  maandag kunnen de luisteraars ook stemmen om hun favoriete zomerhit te nomineren voor de Radio 2 Zomerhittrofee (via de website van Radio2). De eerste ronde loopt tot vrijdag 14 augustus om 12 uur. Op maandag 17 augustus worden de vier finalisten bekendgemaakt.

 

zomerhit.jpg

 

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.