15-07-15

NL:Radio Gelderland via FM tot in Finland

NL:Radio Gelderland via FM tot in Finland

.

De publieke regionale omroep Radio Gelderland was onlangs tijdelijk ook in Finland te ontvangen. De 26-jarige Jan-Mikael Nurmela heeft in Finland één minuut naar Radio Gelderland geluisterd via de FM-band.

 

naamloos.png

 

Door speciale (weers)omstandigheden is het soms mogelijk om radiozenders te ontvangen van ver afgelegen landen. De zomermaanden zijn uitermate geschikt voor dit soort omstandigheden. Jan-Mikael ontving tijdens deze goede ontvangstcondities Radio Gelderland in Finland. Ook in Nederland werden vorige week radiozenders uit Spanje, Portugal, Italë en zelfs Marokko ontvangen door hobbyisten.

.

Jan-Mikael Nurmela is al 15 jaar bezig met zijn hobby om radiozenders van vergelegen landen te ontvangen. Op zijn website staat dat het niet de eerste keer is dat hij een radiozender uit Nederland heeft ontvangen. Eerder ontving Jan-Mikael al Slam!FM, Omrop Fryslan, Q-Music en zelfs de lokale omroepen van Lelystad, Scheldemond en Geleen. Ook radiozenders uit Spanje, Italie en Turkije staan op zijn lijstje.De website van Jan-Mikael vind je hier: http://giemme.webs.com/

.

Luister HIER wat radio Gelderland erover te vertellen had

.

Mediamagazine.nl

.

n.v.d.r.

 

Maar ook lokale Radio PROS vanuit Heldergem (Haaltert) in België werd al in Finland via FM ontvangen.Het werd ook op deze blog vermeld én er werden een paar foto's aan toegevoegd van de locatie van ontvanger Jari Korhonen  en uiteraard ook het FM audiofragment van ontvangst aldaar.

.

Jari Korhonen.jpg

Jari Korhonen

.

Lees ook: Lokale Radio PROS via FM tot zelfs in Finland ! (22/12/2014)

.

tijdsbalkje rood

09:01 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.