03-07-15

MNM:Maak kennis met de 16 kandidaten van Start To DJ 2015!

MNM:Maak kennis met de 16 kandidaten van Start To DJ 2015!

.

Ook dit jaar dompelen ze elke vrijdagavond de Surfclub in Westende volledig onder in Start To DJ sfeer. Maak kennis met de 16 kandidaten die het tegen elkaar zullen opnemen om te strijden naar dat ene doel: een plek op de mainstage van Summerfestival 2016!

Voor de kandidaten klik HIER

.

stdj_banner_fb.jpg

 

MNM Start To DJ

 

Wil jij weten als de dj's even zot zijn live dan op je radio? Kom elke vrijdagavond tussen 19u en 22u naar Surfclub De Kwinte in Westende (adres: Koning Ridderdijk 100 - Sint Laureinsstrand, 8434 Westende). Daar kan je alle kandidaten bezig zien achter hun decks. Als je komt meefeesten met MNM Start To DJ, maak je ook kans op een mooi extraatje: vliegtuigtickes naar Barcelona of Berlijn!

 

De dj's doen natuurlijk niet alleen mee voor de eer. De winnaar mag volgend jaar op Summerfestival 2016 de mainstage openen met een set. Dit weekend op Summerfestival krijgen alle 16 kandidaten al workshops beatmixing en social media skills. In de jury zitten onder andere: Regi, Yves V, Wiebe van The Subs, Freaquency en Lady S, zij zullen uiteindelijk beslissen wie de enige echte winnaar wordt van MNM Start To DJ 2015!

.

MNM.

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.